Откога я чакахме! Златка пише книга

https://hotarena.net/az-jenata/otkoga-ia-chakahme-zlatka-pishe-kniga HotArena.net
Откога я чакахме! Златка пише книга

Книга ще пише Златка Райкова, пише България Днес. Сексапилната блондинка е готова да разкрие тайните на успеха си в четиво.

„Защо да не напиша книга“, разкри пред феновете си бившата изгора на Благой Георгиев. Русата Златка призна още, че се чувства най-пълноценна, когато се грижи за сина си и работи. Райкова за пореден път изтъкна, че с новото си гадже Карен мислят за дете.  

5 Коментара

Sss

преди 1 година

Тия плеймейтки са мега прости! Написа Николетка някакво книжле и сега всички COPY PASTE... Те така и пластиките си правят и заради това са като близначки. Толкова са прости, че не могат да измислят нищо различно- носовете им, гърдите, веждите, скулите, патешките джуки, гъзовете, та даже и мъжете им са ЕДНИ и СЪЩИ! аман от простакеси! Да заминават за Дубай всички и да не се връщат!!!

Коментирай

питър

преди 1 година

в друга държава няма да допуснат такава измет да краде и да лежи по плажове и увеселителни дупки на чужд гръб и заради това не се надявайте да не се връщат

Коментирай

Варна

преди 1 година

Освен да напише, с колко мъже е приспала последните 15 г

Коментирай

Ххх

преди 1 година

В такъв случай ще се получи най-малко трилогия :D

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Със заглавие ''Клиантелата на една кОрва''.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.