Отнемат титлата на Мисис България

2353
20 Март 2018, 09:39Мисис България Надя Недялкова остана без титла и без корона. Заради неспазване на клаузи от договора миската се лиши от приза си, научи HotArena.


Надя ще се трябва да се прости с лентата и короната в най-кратки срокове. Главната причина за отнемане на титлата от брюнетката е неин отказ да представи страната ни на световен форум за красота, пише „Телеграф”.


Това е задължение на всяка една от носителките на приза. Но след нейния отказ, считано от днес, 20 март, мисис България Надя Недялкова няма право да използва в публичното пространство титлата Мисис България Трансконтинентал.

Тя няма право да се представя с нея, нито да бъде представяна.

„Истина е. Няма да коментирам причините, но всеки, който не желае да прославя страната ни и да спазва ангажиментите си, е свободен”, заяви собственичката на конкурса Меги Савова.

Във връзка с това организацията на „Мисис България”, обявява нов конкурс за „Мисис България Вселена”. Всички желаещи могат да се запишат за участие и да предоставят кратка биография и две снимки на страницата на конкурса.


„Все още не знам дали ще бъде отново конкурс, или ще се избере с онлайн гласуване по време на кастинга. Всичко зависи от това, колко желаещи ще има”, констатира Савова.

Актуална мода от WomanShop! Ето от къде пазаруват популярните жени в България


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hm,
Преди 1 година
0
Права е жената! В Бг всички много се смяха ,когато тази беше избрана за Мисис,няма сега да ходи и в чужбина да и се смят.Ха ха ... Хот Арена, как не вие срам да показвате тази и да пишете за нея?!Срам!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гошо
Преди 1 година
-1
Ако това чучело от снимката е мисис БГ чудесно срам е такава да представя каквото и да е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени