Отново скарани? Алисия махна гривната на Ники Михайлов

https://hotarena.net/az-jenata/otnovo-skarani-alisiia-mahna-grivnata-na-niki-mihailov HotArena.net
Отново скарани? Алисия махна гривната на Ники Михайлов



Фолк певицата Алисия махна гривната на Ники Михайлов. Изпълнителката се появи преди няколко седмици с бижу, което уж й беше подарено от любимия, научи HotArena.


На гривната бяха поставени първите букви от имената на Алисия, Ники Михайлов и сина на певицата – Валери – младши. Ася не се разделяше с бижуто, което й беше като талисман, пише „България днес“.

В последните обаче, елегантната придобивка липсва и фолк звездата не си прави труда да се показва с нея. А като се има предвид, че и на последното си участие бе без нея, феновете започнаха да правят куп догадки.


Мнозина смятат, че е настъпил пореден разрив на двойката. И отношенията помежду им са отново влошени.


За n-ти път.

28 Коментара

........

преди 8 години

dali?

Коментирай

SISI

преди 8 години

Mnogo me kefi tqloto na Alisiq.E,na tova se kazva dalak,stegnat krak.....Ama taka e, na nqkoi,gospod dal,a na nqkoi vzel

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Дълъг крак-да ,почти две педи!

Коментирай

PISNA MI NA HUQ

преди 8 години

Are stiga s taq tupa gnila durta kurva Alisia, da i eba maikata skapana urodliva, bokluk prashliv deto lije cql jivot anala na Bojinov, super jalka itrepja e taq kurva, tq nikoga nqma da bude bulka i tova q vludqva. Visi v hotel Atlantik da q chukat za pari non stop. Mrusna otekla, poduta drujbenska selqnka

Коментирай

Миа

преди 8 години

Дами и Господа, ето я фенката на г-жа Виснал задник ! Муахаха, подчертвам фенката, защото е само една и пише под всяка статия за Ася !!! Ето това представляват феновете на Мършата, прости, тъпи, неграмотни, самотни, явно доста грозни и елементарни. Ххахахахахахахх, колко е жалка, милата !!! Цунки !

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Ами то и на Алисия фенките са няколко,които цял ден дебнат тука да коментират коментарите ,а и двамата и братя ,да не забравя!

Коментирай

mua

преди 8 години

Дълъг крак има Камелия, Лияна. Ася е джудже 162 хахахах

Коментирай

Стела

преди 8 години

Вашата работа (лизачи на Николиновия гъз ) ви е много присъща поговорката "Крадеца вика,дръжте крадеца).Не ви ли стана ясно,че Ася я харесват много хора,доста от тях бивши фенове на Николина Психото.Не за друго,а просто защото запазва самообладание,има класа и стил.Също така не се излага и не лъже на дребно.Не злобее с/у детето на Николина Любовница на Шиши и не се излага като кифла с мозъчни проблеми като си прави ръцете и краката нелепи само и само да забрави колко е ниска.Тая жена не се понася разберете го....Аз нито съм фенка на тази певица,нито съм и роднина,нито слушам подобна музика.С ръка на сърцето обаче смея да кажа,че и се възхищавам от момента в който нападнаха детето и в едно нелепо предаване.И благодарение на вас (Николетини подлоги) се запознах с творчеството и...Е последната и песен много ми допада.Допада ми и възпитанието и сдържаността и.....Браво,браво на вас,браво и на Лудата с метлата....Вие издигате тази майка и жена на пиедестал...Бъдете здрави,най-вече психично.....

Коментирай

Стела

преди 8 години

Понеже пиша от телефона и имам предвиждане на дума,искам да се извиня за пунктуационните и другите грешки.Не сметнах за нужно да проверя понеже и "пишещите" тук не са много грамотни.В този ред на мисли,защо аз да се тревожа за грешките си :) Това последното с хумор..... Мир вам и все така извисявайте Ася...Аз много я харесвам ВЕЧЕ....

Коментирай

Стела

преди 8 години

Eeeee,не може всички да сме 1.20 като Николина Психото... А,ииии да ви кажа,банални сте вече.Едно и също.Вижте как за Николина Кукуто все има някаква нова дума за гавра...Вие се изтъркахте и то яко с тези епитети.Ниско интелигентни сте и ви личи от километри....Чудно ми е,феновете на Николета Половинмозъкова на какво точно сте фенове.На 30-те секунди "водене" на "предаване" или на т'ва,че я лашкат яко и по много всякакви дебелаци и гнусляци за чанта и парцал (парцал за кухненския под) ....Е да си фен на това си е болест... :) :) Алооооооооо,институциите.........приберете го това бе.....Милото ще се нарани когато осъзнае,че никога няма да мине 1.20 см. Тя до сега все се надява,че ще порасне ама...........НЯМА и когато и светне,ще си пререже вените... :) :)

Коментирай

О

преди 8 години

Тези Цунки няма кой да ги е написал, освен гнусното джудже. Николета, личиш си от километри ти и цялата ти помия. Всичко ще ти се върне!! А и то ти се връща!! Нищо никога не е отминало безнаказано! А ти си толкова злобна и просто, че ще си го отнесеш рано или късно! Цунки и на теб.. въпреки че си прекалено противна и си целувана от кой ли не

Коментирай

Я .....

преди 8 години

На нас пък ни писна от теб - изключително просто, тъпо и злобно същество, също като идола си - Курволета. Всъщност вземи да си свериш часовника, защото Николета е тая дето се чука къде ли не и с кой ли не. И иди и на лекар, че нещо ти се е разхлопала дъската.....

Коментирай

Хааа-хааа, кой го казва :)))

преди 8 години

Хааа-хааа, кой го казва :))) Смешна си :)))) А пък за заблудените фенове на Клозета Лозанова, като теб например, дето вечно висят тук и плюят, какво да кажем? Ооо, да не забравим и родата циганска на Перколета .... :))))

Коментирай

д

преди 8 години

Ей прости сърми от hotarena, дарете пари за болни деца или измислете някоя кауза как чрез тъпия ви сайт да се помогне на деца, не да "мислите" поредната тъпотия за Алисия и да пишете само глупости тъпи идиотки

Коментирай

Рея

преди 8 години

Фактите са си факти. Умните хора харесват Алисия. К...те и простачките се възхищават на смръдлата Никволета. Ако искате се одерете от яд. Истината Боли.

Коментирай

ай не се карайте

преди 8 години

Няма смисъл да се карате.Всички сте мнооого злобни.Но определено феновете на Алисия са по-кофти .Позволяват си да обиждат детето на Николета по много грозен начин,което е долно и неприемливо.Така,че не виждам защо се чудят на негативните коментари ,които се пишат за Алисия.Каквото повикало,такова се обадило.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Дa дa то пък феновете нa госпожицa Лозaновa и еднa лошa думa не сa кaзaли зa детето нa Aлисия.То сaмaтa "водещa" унизи публично в нaционaлен ефир,кaкто Aлисия тaкa и детето й.Дете,което е син нa мъжa й(бившия)

Коментирай

О, "рефера" !

преди 8 години

Тази май пак не си е пила хапчетата. Кой и кога е обиждал детето на Николета? Чела съм тук обиди по повод детето на певицата, но никога за Никол. Стига драска , каквото ти хрумне и каквото ти изнася. Каквито истини прочетеш тук за Николета от коментари тук и хоп ги изсипеш по адрес на певицата. хайде стига , вече ти свикнаха с репертоара в този сайт. не си интересна, изтъркана плоча. Няма да се учудя, ако си и някой нещастник самотник мъж. Но, то е равносилно дали си мъж или жена, анти-коментарите са твои във всяка статия за Алисия. Отричаш или не, няма да промениш мнението ми.

Коментирай

а,че и нагло

преди 8 години

Е,няма такива наглеци.Кои кога бил обиждал детето на Николета.

Коментирай

доказано

преди 8 години

Има сентенция, престъпникът винаги се връща на местопрестъплението. И сега е момента да се види. Този или тази вече година пише едно и също по адрес на Алисия в зависимост от това, какъв коментар я е провокирал. Когато вляза тук все това чета. Предсатвям си редовните посетители на сайта.ЗАПОМНЕТЕ репертоара: Неговия/ я болен мозък стига до там да си фантазира,че братята на Алисия седят по цял ден в този сайт и коментират. Следващият анонс е по повод - телефона с капаче , другия ананос колко била стара и бабичкабабичка Алисия, и от време на време се опитва да вмъкне и детето на Алисия, каква майка била, ама чула ,че плюят Николета не била никаква майка. Говедо селско и елементарно, селянино с колелото, ти си разпознаваемо животно, бръщолевиш врели некипели и неща от време ОНО. Хората, хора станаха , ти още лазиш и си мислиш , че живееш. Плюейки тук една жена, която наистина е успяла в професията си и има чувство за отговорност и нюх за успех. Жана с главно Ж, а не парцал мислещ се за принцеса без образование и неграмотност. Дерзай! Кой го е грижа!

Коментирай

здрастиииии шизоооо

преди 8 години

Чела,чела,колко да си чела.Четеш избирателно,освен това си шизофреничка.От там идва проблема ;)

Коментирай

aloooo

преди 8 години

Да се включа и аз. Къде прочете, че алисия е висока? Момичето или жената няма значение в коментара казва Алисия има дълъг крак. И да, Алисия има много дълъг крак за височината си. За това иде реч. Ама, нали си тъпо само можеш да мучиш, не и да мислиш. А, Алисия е висока , колкото Николета. Какъв манекен е Николета, дето спориш и за това. Модел е общото понятие и за фото-еротичните модели и манекенките. НО, Николета никога не е била манекен на подиум, просто защото няма данни и от там и идват комплексите и участва в импровизирано ревю на никому неизвестна дизайнерка и ходеща по чревен плат в случая последното с дъщеря си , поне веднъж да се види на подиум , като манекен , та дори да не изпълнява главната роля тя, а детето и. Жалка картинка кифла необразована и без данни натруфена , като Мария Стюарт прегърбена и преглабаща , като гладен кон на червен парцал. ха ха ха..Жалка комплексарка и ти си същото добиче. Избиваш си комплексите тук.

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Тази цитиращата Камелия и Лияна има ли предвид,че това са жени над 175 см и е нормално да имат и дълги крака. Алисия за височината си е повече от съразмерна и секси. Не е кокалеста и жилеста, в ръцете спаружена като 90 г бабичка, каквато е Николета. Николета е хубава само направена и само в глава. Без макияж е страшна и неразпознаваема. Краката и от коленете са изметнати настрани и винаги си изпъчва глезена при снимки , за да прикрие този недостатък. Криви и къси крака за тялото и. А, когато беше малко по-пълна гъза и висеше, тя си е просто трътлеста структура , сега отслабна, но то пък е останало едно джезве кокали, нищо женствено в него. Ами какво да говорим... и до утре , то като го няма човек в главата не може да проумее . Николета е една лъскава опаковка без съдържание вътре! Това е истината!

Коментирай

това визира себе си

преди 8 години

Хората тук пишат за Николета и в частност за него, че е шизофрения, а то си му и личи с тези неконтролируеми емоционални изблици и опитвайки се да каже на черното бяло и спорещо само с 20 човека тук... Момиче ли си, лелка ли си. замисли се, че си наистина заръснала на темата Николета и Алисия. Това не е нормално. сама срещу толкова хора и още по-страшното е, че изпадаш в някакви излюзии и халюцинации, на които само ти си вярваш типично за шизофренията. Така ли всички тези хора, които коментират тук са болни , само ти истерясала на тема да защитата НИЩОТО Николета . Ами вземи се склати докато е навреме. Коя е Николета? Това , че се облича в лъскави парцали и си живее в илюзии, че е някоя си. Напротив. Колко е жалко един човек да няма качествата и стойността на това , за което се мисли и представя. Гротеска! Тя просто си е същата от пред 10 години необразована, неграмотна, не говореща чужди езици, елементарна и арогантна, сменяща мъжете ,като носна кърпа в хрема. Дрехите не я правят успяла, разбери. А, това че е временно водеща на 5 изречения в някакво долнопробно жълто предаване не може да се нарече успех, защото утре пак ще си остане необразованата, неграмотната и арогантна Николета . Ебачите и дават пари, но жалко ,че акъл не могат да и набият.

Коментирай

дерт голям

преди 8 години

Ами умувайте си жътруковци, какво става, с кой е , заедно ли са или не са? Пускате статии ПРАЗНО за ПЪЛНО. дано някой от феновете на певицата се изтърве или каже нещо за да го скалъпите в статия. Е, няма така само ще си предполагате и умирате от злоба, че не можете да разберете каква е точно истината, за да драснете и припечелите някой лев. Няма информация и няма и да има. Живота на Алисия си е само неин и не за показ , нито мечка в цирка. За нея най-важното е детето и успеха в кариерата. Слава Богу, за сега се справя перфектно! Мъж винаги може да си намери, но явно няма нужда да търси. Трябва да си абсолютно исперкал, за да си мислиш , че в цяла България няма мъж, който я харесва и иска да я направи щастлива. Тя си знае.

Коментирай

дерт голям- поправка

преди 8 години

изперкал... когато се пише на фонетична е така

Коментирай

Алоооо, нещо си сънувала такива неща ....

преди 8 години

Алоооо, нещо си сънувала обаче. Никой не е обиждал детето й. Имало е само пожелания като порасне да не тръгне по пътя на майка си. А Николетата и платената й писачка Грозева не се спряха с малоумните статии против Алисия. На черното не можеш да кажеш бяло! ------------------------ Та така и не разбрахте заблудените фенчета на НЛО-то , самата НЛО и писачката Грозева, че хората не са малоумни и не пасат трева и като плюете срещу Алисия постигате обратен ефект. Както сама каза - каквото повикало - такова се обадило :)

Коментирай

До: доказано

преди 8 години

Абсолютно шизо (шизофрения) е това, много си прав/а.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.