Отслабнала и с нов тунинг, Русата Златка избухна за ЧРД (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/otslabnala-i-s-nov-tuning-rusata-zlatka-izbuhna-za-chrd HotArena.net
Отслабнала и с нов тунинг, Русата Златка избухна за ЧРД (Снимки)

Изключително отслабнала и с нова прическа Златка Райкова вдигна щуро парти в столична дискотека, а плътното до нея беше любимият и Благой Георгиев, с когото посрещна гостите си, видя HotArena.

Сред поканените не се откроиха известни личности, а само най-близките приятели на Злати. Поканени бяха и коафьорите, които се грижат за безупречната визия на моделката. Райкова, която е позната като русата Златка изненада гостите си, като се появи с кестеняви коси и напълно изменен външен вид. Според свидетели след раждането тя се е пипнала в лицето и скулите, но засега интервенцията не е потвърдена.

Моделката, която се изявява и като дизайнер получи десетки подаръци, опаковани в гигантски кутии.  Основната сюжетна линия, която Райкова  запази, е навсякъде да присъстват снимки и спомени от връзката й с футболиста. За партито Злати заложи на къса червена рокля, която подчертава стройните й крака и напращял бюст. Половинката й Благой също не скри радостта си от завихрилия се купон и не спря да танцува цяла вечер с рожденичката. През деня той написа мило послание към жената на живота си.

\"Честит рожден ден, любов моя! Благодаря на Бог че просто че те има и че си до мен. Ти си всичко, за което съм мечтал и което съм чакал. Обичам те! Нека Господ да те пази, маци\",  написа Джизъса в мрежата, като отново засвидетелства любовта си към блондинката. Преди 4 месеца двамата станаха родители  на момченце, което кръстиха Благой, пише \"България Днес\".

12 Коментара

Blqk

преди 4 години

"Нека Господ да те пази, МАЦИ" АХАХАХАХАХАХААА каква класа, какво ниво, какви поетични слова.

Коментирай

EPIC FAIL

преди 4 години

харесва ми картонената кутия за дарения на масичката, мозъчните трансплантации за такива индивидуми са задължителни .... А това с цигарите по заведенията не го ли забраниха със закон още преди години?!?

Коментирай

БРАВО

преди 4 години

МНОГО СА МИ ХУБАВИ!!!

Коментирай

Идиоти

преди 4 години

А бебето кучета го яли,мизерници прости

Коментирай

идиоти

преди 4 години

Наистина,но то си има сигурно баби и дядовци,така,че колкото за една вечер може да се гледа,ако не е някое ревливо бебе

Коментирай

Ужас

преди 4 години

Жалка работа

Коментирай

в.Стършел

преди 4 години

Карикатури на хора.

Коментирай

kapa

преди 4 години

МАЦИ ????????

Коментирай

auuu

преди 4 години

Bojeeee koe e jalkoto,da si prazhuvat horata rojdennite dni li?

Коментирай

DR SKOPIE

преди 4 години

zapowed: i dwamata mangali da badat nezabawno skopeni, kakto i novorodenoto kopeldache , zachenato ot zasahnalata sperma ot koj znae chii salam, i izprateni v INDIA.MARSH MANGALI!!

Коментирай

Зара

преди 4 години

Не знам каква е тази мания дя си захвърлят децата още веднага след изписването и да почнат диети и спорт... Сбе жени, имате цялото време на света да се грижите за външният си вид. Дори на Кайли дженър и ким Кардашиян им отне около половин година да влязат във форма, а тия “нашите” за няма и седмица - Айде пак като преди... особено като раждат със секцио въстанивяването е много по-бавно отколкото при естествено раждане. Заради цялата тая суета ... това за чен не са никакви майки, да си карат живота като преди и да захвърлят децата при баби.

Коментирай

Ради

преди 4 години

Естествено че ще е "маци"! Така няма опасност да сбърка имената....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.