Отварачката лъже, че спира да пее, за да не я разпознаят в „Маскираният певец“

https://hotarena.net/laifstail/otvarachkata-laje-che-spira-da-pee-za-da-ne-ia-razpoznaiat-v-maskiraniiat-pevec HotArena.net
Отварачката лъже, че спира да пее, за да не я разпознаят в „Маскираният певец“

Най-новото тайно попълнение в “Maскираният певец“ е Мария, научи HotArena.

Фолкдивата, която преди дни обяви, че слиза от сцената ще участва в предаването на Маги Халваджиян. Според слуховете именно риалити форматът става причина Мария да сложи фиктивна точка на кариерата си. Така на практика ще успее да се прикрие по-добре. На чалга певицата няма да й се налага да търчи по участия след края на предаването, което беше основен проблем на колежката й Алисия, която трябваше да пее след лайфовете в различни клубове в страната. Така стратегията на Отварачката да успее да се задържи по-дълго на сцената на маскирания певец става още по-успешна.

Феновете са сигурни, че Мария ще се върне в „Пайнер“ след края на риалитито. Почитателите на „Маскираният певец“ са  категорични, че Мария ще бъде изключително лесно разпознаваема, заради отличителните белези - ниския си ръст и специфичния глас.

Вече се завъртат и коментари около евентуалния избор на костюм за певицата. Според майтапчии трябва да заложи на отварачка или бутилка бира, макар това да е ясен жокер, който ще я издаде със сигурност, писа в „България Днес“.

7 Коментара

Фигато

преди 3 години

Отварячката е много лоша актриса, може да баламосва само гущери и вафли. Халтуран защо я взима в маскирания певец, да си свали рейтинга ли? Имаме толкова млади, талантливи и известни момичета и момчета, защо не вземе тях, а дози миньон с две ва****.

Коментирай

Рони

преди 3 години

Не се вързвайте на слухове. Преди всяко риалити изброяват имена, които няма да участват, за да привлекат внимание.

Коментирай

.

преди 3 години

Е,то е ясно, че спря да пее, за да взима парички отдругаде и то повече много повече

Коментирай

:)))))))

преди 3 години

не знам защо я подигравате за ръстта и -при положение, че е най-добре изглеждаща от многооо по-високите и колежки-говорим за тяло...за лицето е станало едно състезание в пайнер-коя пластика е топ

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Подиграваме я, защото се издължава с фотошоп и перспектива. Ако очевадно си гном, не го крий, а направи от кусура добродетел. Но за това се иска основна база сиво вещество.

Коментирай

Нищо исобено не е. Има много къси крака.

преди 3 години

Виждала съм я на живо и изобщо не може да се мери със стройна и висока жена с дълги крака и красиво тяло. Просто е супер ниска и симетрията липсва.

Коментирай

Леа

преди 3 години

Не я харесвам, но ме дразнят коментарите, относно ръста на който и да било. Това е нещо, което нито можем да променим, нито ни определя като хора. Не разбирам защо това да си нисък трябва да се определя като "кусур".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.