„Пайнер“ се забърка в чутовен скандал с взривените кули в САЩ!

https://hotarena.net/laifstail/painer-se-zabarka-v-chutoven-skandal-s-vzrivenite-kuli-v-sasht HotArena.net
„Пайнер“ се забърка в чутовен скандал с взривените кули в САЩ!

„Налазвам като тарантули, падат като двете кули...“.  Това пее певицата Ванеса позната вече като Малката в новата си песен „Тарантула“, видя HotArena.

Новото парче взриви мрежата само за часове, предизвиквайки вълна от недоволство,  а феновете смятат, че фразата с двете кули безспорно звучи като препратка към трагичните атентати в САЩ от 11 септември 2001 година, когато двете кули близнаци на Световния търговски център бяха взривени. Меломаните определиха фразата като гавра с голямата трагедия от преди 19 години.

Ето защо парчето беше набързо свалено от официалния канал на Пайнер и сайтовете за видеосподеляне. „Тарантула“ се появи отново няколко часа по-късно, а двете кули вече не са част от текста. Въпреки това все още може да се открие първоначалния разпространен вариант от зложелатели на музикалния гигант. Създателите на песента са категорични, че зад текста не стоят мотиви за подигравка с паметта на загиналите в терористичния акт.

Малката коментира пред „България Днес“, че осъзнава и е поправила грешката навреме. „Бързо реагирахме и песента беше променена в точния момент. Всеки да разбира решението ни както иска. От наша страна всичко е поправено“,  отсече певицата.

19 Коментара

Az

преди 3 години

тя едва ли се е усетила за какво става въпрос, според мен ако знаеше за този конкретен индицент е нямало да пее такива неща.... ама този олигофрен дето е писал тескта няма никаква съвест.... какъв простак

Коментирай

До аз аз

преди 3 години

Някак немога да те подмина! Колко си умна! Знаеш за двете кули! О , колко си умна! Твоето мнение е важно за нас! Все пак ти си психолог, а другите те дори не знаят кой е Васил Петров! Добре , че те има! А имам правописни грешки, открий ги! Ти можеш! Вярвам в теб!

Коментирай

Сова

преди 3 години

Малката,голямата, на цялото „чалга” Текстове на пародийни песни са писани на две ракии, а „лолитките”,които си отварят устата на плейбек са конвентеруеми за каса бира!! „Малката”,„голямата” не може да разберът нищо дори ако тухла падне на празните им глави!! Млади,безпътни,....надяващи се някой мазен паралия да ги вземе с,/у заплащане. Порнография са пайнер и плеймейт конкурсите Сландал няма да има,защото тази и всички евтини песни се слушат от пияни,простовати и безмозни индивиди!!

Коментирай

Сова

преди 3 години

П.п. Думата на края е корегирана на „ безмозъчни” Ако пък имат такъв ,то той е с две гънки. Една за равновесие и една за ядене!!

Коментирай

бееее,

преди 3 години

Тя не се усетила,че се изявява в просташки жанр,та за кулите ще се сети.

Коментирай

Забрана на чалгата

преди 3 години

Крайно време е да им спрат дейността и всичките им "певци" да се ориентират или към нормален живот или към досегашната си проститутска професия. Всичко е просто, но и задължително. Вън гнусната чалга от държавата!

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Исках тъкмо да напиша коментар, още не съм. И мила, аз съм АзАз, а потребителят, по който отново бълваш е Az. Става друма за две различни лица. Подобно нещо никога не бих написала, особено с толкова грешки. Колкото до твоите умения по български език, мисля, че вече 2-3 пъти те поправям и ти самата знаеш, че си зле в граматиката. Аз не съм ти частна учителка, за да ти търся правописните, и не само, грешки!

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Да започнем от псевдонима- Малката. Кой нормален ще се съгласи да бъде представян с такъв псевдоним, още повече като гледам не е на 16 или 17, а над 30, предполагам. Като стана не 40 лелка, публиката Малкатата...Малката ли ще скандира?! И очакваме от подобни хора да знаят за двете кули, а и да знаят, надали капацитетите им стигат до там да осъзнаят каква глупост изпълняват. „Налазвам като тарантули, падат като двете кули...“ - представете си на какво ниво са хората, които харесват и слушат подобни текстове от жена на 30 години, определяйки себе си за Малката. Боже!

Коментирай

.

преди 3 години

Малката е набор 92.И има дете на 6 години.С мъжа й са разведени.Поне така пише в гугъл.Интересно откъде взима пари за такива хубави клипове.

Коментирай

АзАз

преди 3 години

А още по-интересното е кой й гледа детето като кръстосва цяла България по участия? И удачно ли е майка на 6 годишно дете да пее подобни текстове и да изглежда по този начин?!

Коментирай

s

преди 3 години

Излишен шум и P.R. че да се предизвика някакъв интерес. Изтъркани номера. Пошлост, разголеност, грубост. Няма да слушам песента.

Коментирай

ех

преди 3 години

Каква загуба на хубави момичета. А можеха да работят нещо смислено.

Коментирай

Голям праз

преди 3 години

Кой пък си помисли, че тая пача ще бъде известна на хората и тъпата и "песен" ще стигне толкова далеч че да стане достояние в Америка или друга развита държава и да вземе някой да чуе и да реагира....Ебаси и плоските повърхности....Да си обикаля миризливите чалги и да вие като чакал. Иначе за секс нищо и няма. 6 точки е!!!!

Коментирай

ha ha

преди 3 години

Tapi balgari chalgari, gramnete se wsichkite be mangali grozni!

Коментирай

Мими

преди 3 години

Няма да направи хитова песен, то вече е ясно. Защо се бута не знам?!

Коментирай

Аз аз

преди 3 години

Аз съм лайновоз!

Коментирай

Незнам коя си

преди 3 години

Аз аз но си много лудо Ленче! Кефиме да се гавря с теб! Ти просто ме молиш за това! И го изкаш! Изкаш внимание! Е аз ти го давам! За последно! Имам други неща на главата! И често без сарказъм! Наистина си умна! Незнам защо се занимаваш с този сайт! Извинявай!

Коментирай

AзАз

преди 3 години

Пак ли пишеш до мен- АзАз или до долния потребител с коментар от преди час- Аз аз, който отново е различен от мен?! Ако пишеш до мен- АзАз, кажи, за да ти отговоря :)

Коментирай

правопис

преди 3 години

ИСКАМ, а не изкам.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.