Пайнерка сложи силикон (Вижте я новите й придобивки)

https://hotarena.net/az-jenata/painerka-sloji-silikon HotArena.net
Пайнерка сложи силикон (Вижте я новите й придобивки)

Младата надежда на „Пайнер“ Данна наду пазвата със силикон.

 

Девойката, която все още няма 20 години, се тунингова за звездната си кариера. Тя вече показа новите си придобивки по време на фитнес тренировка.

 

Преди да сложи силикон, певицата нямаше никакви гърди. Освен с гърди, изпълнителката се сдоби и с нови зъби, отбелязаха по-наблюдателните й фенове, пише „Телеграф“.

4 Коментара

Антония

преди 2 години

На 15 гола, на 18 вече изпилила здрави зъби, за да ги сложи в пластмасови опаковки, на 19 силикон и на 20? Вече напълно амортизирана и безинтересна. Добра работа са свършили родителите й с възпитанието й и това си е.

Коментирай

кат дърта шантонерка....

преди 2 години

тва момиче както е почнало да се търкаля по нанадолнището , нЕма спирка...още една даде фира....

Коментирай

Накъде отива света

преди 2 години

Потресаващо е, как млади здрави момичета си съсипват лицата и телата, мислейки си, че са страшно готини. Следват тенденции, които след 5 години няма да са на мода въобще, без да мислят, че като станат на 40 ще са пълна атрофия отвсякъде. Смешно е и е жалко... За тях!

Коментирай

......па

преди 2 години

Нищо ново,пореден чалгарски пластмасов боклук.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.