Пак цирк: Емили Тротинетката е опитала да се самоубие?

27 Юни 2023, 11:03


Нов опит за самоубийство е направила тези дни Емили Тротинетката, научи от самата нея "България Днес". Трансмомичето довери, че е легнало на жп линия във Варна, за да сложи край на мъките си.

 

"Не мога повече да живея така! Само плача и страдам. Всички мои приятелки лесбийки ме изоставиха. А аз имам нужда от любов и ласки!", изля душата си скандалното блонди.


Емили добави, че опитът й се самоубийство бил предотвратен от местни железничари. Именно те видели лежащото на линията блонди и веднага повикали линейка и полиция. Пред униформените на любимата на бившия културист от "Фермата" Тихомир-Мелиса Рангелов й се наложило да дава обяснения как се е озовала там и дали по собствено желание. С линейката пристигнал и психолог, който също провел беседа с разстроеното трансмомиче.

 

През последната една година русокоската от Плевен, нашумяла с прякора Тротинетката, неведнъж е споделяла, че е била наранявана от свои приятелки. Пристъпите на депресия я карали да се замисля как да напусне този свят. На няколко пъти Емили обмисляла дали да се хвърли под автомобил на оживена пътна артерия, или да легне под колелата на влака.

 

"Бях толкова отчаяна, че исках влакът да ми отреже главата", разкри още преди няколко месеца Емили.

 

Когато се озова в ареста на Второ РПУ в Пловдив заради скандалния клип, в който разхожда на каишка връстника си Денислав Делчев, 22-годишното блонди също е направило опит да се обеси с чаршаф, но той се скъсал. Емили искала и да се отрови със сапун, разказа още за "България Днес" тя, а веднъж, когато ги извели на разходка в дворчето, грабнала парче ръждиво желязо, за да си пререже вените, но надзирателят я видял.

 

"Успях само повърхностно да си нараня китката", пояснява изгората на ексатлета.

 

С поредния опит за самоубийство Емили уплашила не на шега своите най-близки приятели - Тихомир и 31-годишната софиянка Елизабет, с които заживя в "любовна триада" във Варна след излизането си от ареста. Елизабет обяви, че вече не пускат Емили никъде сама, но за съжаление двамата с Тихомир-Мелиса имат и професионални ангажименти, за да осигурят препитанието на "семейството", и не могат да бдят по 24 часа над трансмомичето.

 

За "България Днес" Емили разкри, че съвсем скоро ще се превърне и в биологична жена.

 

"Ако не легна под ножа в клиниката на пластичния хирург, по-добре да не живея повече! Не ми ли махнат онова, което имам отдолу, ще си махна главата", зарича се Емили.

 

"За съжаление нямаме толкова пари за операцията ми за смяна на пола. Тя ще струва 12 000 евро, но не разполагаме с тези средства", оплаква се Емили. Тя обаче е намерила решение на проблема.

 

"Ще продам апартамента, наследство от покойната ми майка в Плевен, за да мога да се подложа на тази интервенция", довери Тротинетката.

 

"Искам да се радвам на живот, любов и секс, докато съм млада. Сега е времето да си махна мъжките генитали. Операцията трае над 7 часа и е доста сложна, затова трябва да се направи на млада възраст", добавя тя.

 

Още като дете Емили настояла пред майка си да й сменят пола по хирургичен път, защото не се чувствала комфортно в тялото си, но жената отказала.

 

"След тази операция вече няма да бъда отхвърляна от лесбийките. Напротив, ще ме търсят всички, ще мога да правя секс и да бъда щастлива с моите любими Тихомир и Елизабет и с всички приятелки, които харесвам", сигурно е блондито.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!!!
преди 3 месеца
0
Мъка, мъка. Кога ще свърши тази мъка ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
gabi
преди 3 месеца
0
ама тия жепейци защо са викали полиция да я маха от релсите. Тя да не е била булката труп, че да не може един мъж дори да премести?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 3 месеца
0
се качва на някой висок блок и надолу с главата! това с релсите не е сериозно!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван
преди 3 месеца
0
Споко тротинетке ,няма пак да влезнеш в затвора ! Може и без тези номера!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Zeus
преди 3 месеца
0
Сега вече с 300 към психиатрията .....от помощ имат нужда бедни хора (нормални) давайте гласност за такива ..а не за това нещо....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени