Пълна скръб! Златка Райкова махна силикона – Виж защо! (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/palna-skrab-zlatka-raikova-mahna-silikona-vij-zashto HotArena.net
Пълна скръб! Златка Райкова махна силикона – Виж защо! (СНИМКИ)

Мрачна вест покоси феновете на Златка Райкова, научи HotArena.

 

Плеймейтката е премахнала силикона си, стана ясно от последните й снимки от морето.

 

В оскъдния бански е пълна скръб! Няма го вече пищния й бюст, който радваше мъжките очи.

 

„Ауу, Злати, къде са ти циците? Деколтето ти е празно. Пак ли си лягала под ножа, но сега, за да ги смалиш?“, питат я във фейсбук разтревожени фенове на прелестите й.

 

Заслуга за по-малките цици на блондинката има гаджето й – ММА боецът Георги Валентинов. Той е известен с набожността си и откакто е с него, Златка ходи всяка неделя на църква.

 

Именно неделните проповеди са повлияли на Мис Плеймейт 2007 да стане по-скромна в избора си на дрехи, огромните деколтета, силикона, екстеншъните и предизвикателното поведение, пише „Всеки ден“.

 

Откакто се загаджи с Валентинов, блондинката от Пазарджик се стреми да избяга от скандалната си слава, еротичните фотосесии и скандалите и това е крачка към промяната й. „Не можеш да я познаеш, станала е много скромна и смирена“, отбелязват приближени до г-ца Райкова.

 

Златка не може да се нарадва на новия си стар бюст. ,,Тя и Георги планират в най-скоро време да си имат наследник и явно заради това е махнала имплантите“, предполагат приближени до двойката.

 

Вижте снимките по-долу!

6 Коментара

баце роман

преди 8 години

курвата си е курва ако ще да си махне всичко цяла софия е минала ама решила да се прави на примадона аууууууу

Коментирай

jenn

преди 8 години

всеки има право да се поправи.. минала, не минала, важното е да се развиваш в положителна посока

Коментирай

о

преди 8 години

Е там са си имплантите. Къде видяхте да ги няма ? Много ясно се очертават даже. Въпреки че Злати имаше страхотен бюст и преди това и реално не й беше нужно, но поне не се е оляла като разни други Теодори (Андреи) и Николети.

Коментирай

:)

преди 8 години

Е то ако жената няма два огромни глобуса за гърди - не ми я хвали! Не всички мъже харесват огромните гърди и искат да мачкат изкуствени. Минаха мутренските времена, когато идеала за жена приличаше на порно звезда. Сега се набляга на естествената красота или поне тази доближаваща се до нея. Това не изключва козметичните операции, но не и начина по който се прекаляваше с тях преди години, за да се стигне до смешни и несъразмерни пропорции на тялото и до гръбначни проблеми от гръдни импланти. За съжаление все още не се предлага услугата наливане на мозък, която би се отразила много добре на някои хора.

Коментирай

Теди

преди 8 години

Тази е най-красивата до сега плеймейтка. И с този пич си седна на д.пето, винаги е с него и не е така похабена като останалите плейпатки.

Коментирай

Бамбина

преди 8 години

Абсолютно всеки има право на нов живот осъзнавайки грешките си. Какво като е била скандална. Сега щом се разкайва миналото й няма значение. Иначе какво? Да мре ли..?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.