Папи Ханс с 10 бона заплата като творчески директор (Поетът пише стихове за кеф)

3536
28 Октомври 2018, 14:00


Известният с прякора си Папи Ханс Константин Трендафилов изкарва само за месец повече, от колкото майка му и баща му за година, разбра HotArena.


А става въпрос за известната писателка с 20 романа Кристин Димитрова и професорът преводач Владимир Трендафилов. Като добро дете Папи помагал финансово на родителите си, макар те да проявявали типичната за интелекталците гордост и първоначално отказвали да го ангажират със себе си.


"Наистина изкарвам много добри пари, няма от какво да се притеснявате", убеждавал ги щедрият им син. Добре платената работа на Константин му позволявала да пише стихове за удоволствие. 


Литературният му дебют бе най-продаваната книга за 2016 година, но въреки това му е донесла нелепите 1700 лв печалба, издават източници от издателския бранш.


Отчасти той е финансирал сам и първият си клип "Кекс", който се превърна в истинска културна сензация. Папи обаче гледа по-сериозно на кариерата си на рекламист и това не е чудно, тъй като именно от там са сериозните му приходи. 


Като творчески директор в "Сачи енд Сачи" поетът стои зад някои от най-успешните рекламни кампании на банки и кисели млека у нас. Той има пръст в емблематичните реклами на деликатеси Житница, кафе Нова Бразилия и Изи Кредив, предават от Уикенд
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gost
преди 6 месеца
-1
Заплата от 10 000 лв. няма. Или поне не за честен труд в междунардона компания. Творчески "директор" е позиция, на която званието директор е фигуративно и клони по- скоро към превода на director като режисьор. Иначе казано ръководещ творческия процес около постановката на реклмата кампания Заплатата на такъв един "директор" се движи около 2 до 3 хиляди лева месечно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени