Първата Мис България заживя във Франция

17 Юни 2023, 11:11


"Аз съм баба за разкош! Обичам да прекарвам времето си с тримата ми внуци, които живеят във Франция. От 15 години вече прекарвам по-голямата част от времето си в Ница плътно до тях. Те са тийнеджъри и са заети през по-голямата част с учене и спорт, но сме задружни и отделяме време и за семейството."

Бранимира обича да прекарва време с внуците си
Бранимира обича да прекарва време с внуците си

Това сподели пред вестника първата Мис България Бранимира Антонова. Тя разказа, че животът й много се е улеснил, откакто са се появили директните полети до Ница. Въпреки тревожните новини напоследък, че нискотарифните авиокомпании не допускат пътници на борда с купени и чекирани билети и кацанията в други градове, на Бранимира не й се е случвало да не я качат на самолета или да я приземят в друг град.

 

 

Първата Мис България поддържа визията си
Първата Мис България поддържа визията си

"Позитивен човек съм и се радвам на това, че имам възможност бързо и достъпно, буквално за няколко часа да се придвижа от София до Ница и обратно. Не разбирам защо хората са негативно настроени и търсят кусура във всяко нещо. По мое мнение до голяма степен вина за това имат политиците, които рядко спазват етикет и често виждаме да са агресивни при споровете си. За съжаление голяма част от хората взимат пример от тях и приемат това за нормално", разказа Антонова.

Първата най-красива българка разказа, че винаги се старае да изглежда добре не само визуално, а и като поведение.

Бранимира на разходка в Монако с добър приятел
Бранимира на разходка в Монако с добър приятел

"Навремето беше по-различно, аз самата съм препрочитала много книги за протокол, за това как трябва да говорим и да се държим в обществото. Бих посъветвала нашите политици да се запознаят с тях, преди да постъпят на постовете си", разказа Бранимира.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени