Първите нуди снимки на 16-годишната Осипова обиколили родното й село за един ден

https://hotarena.net/laifstail/parvite-nudi-snimki-na-16-godishnata-osipova-obikolili-rodnoto-i-selo-za-edin-den HotArena.net
Първите нуди снимки на 16-годишната Осипова обиколили родното й село за един ден

Първата си гола сесия Мис Плеймейт Жанета Осипова прави още като 16-годишна тинейджърка в родното си село - Гара Бов.

 

С помощта на мобилния телефон на нейна приятелка красавицата си организира снимки, както майка я е родила.

 

\"Никога не съм имала проблеми голготата.  Зависи как е поднесена, разбира се, но за мен да се снимаш гол не е нито срамно, нито лошо“, разкрива пред „Телеграф“ Осипова.

 

Първите снимки без дрехи на Жанета се разпространяват бързо от телефон на телефон за часове и така до края на деня тя се превръща в сензация на родното си място.

 

Красавицата има опит с голите снимки, но въпреки това има притеснения когато стига до кастинга за Мис Плеймейт. „Бях свикнала само с арт фотографията, еротиката ми беше чужда и това определено ме притесняваше. Не знаех как ще се впиша в тази роля\".  Все пак след големи колебания решава да яхне вълната и да се включи в конкурса  за Плеймейт. Завършекът на нейната детска мечта идва със спечелването на титлата Мис Плеймейт, а той се превръща в трамплин за нея.

8 Коментара

Гошо

преди 2 години

Ужас, добре, че я има пластичната хирургия. Повечето от плейлайнарките не ставаха за гледане. Примери много: гущеровата, златките, фолкбоклуците и тн., все прости селяндурки.

Коментирай

ами,

преди 2 години

От 16 годишна я влече к'рварлъка.А конкурсчетО ''Мис''плеймейт я изтрелва към проституцията защото това е прдназначението му.

Коментирай

До ами,

преди 2 години

Доста точно описание на "кариерата" и, и на другите като нея, макар да го оправдават с начин да избягат от бедността най-общо казано, особено тя, която често е разказвала за бедното си детство в Гара Бов и израстване без баща.

Коментирай

Necromancer

преди 2 години

Вероятно отпреди това я е влечало, просто на 16 е е станала кулминацията.

Коментирай

е

преди 2 години

Който може, да си изтегли и гледа сериите "Secrets of Playboy", ново е, от януари 2022., За Hugh Hefner, идеята Playboy, миража който продава и за това че на практика в къщата му, историите на всичките тези момичета от 60-тег. насам които имат глупостта да повярват на този мираж попадат в ад от който трудно могат да се измъкнат, защото са следени и напътствани на всяка крачка. Плаща им се доста за онези години, но правата на снимките и видеотата остават за playboy. На практика за самия Hefner - възползва се от тях, проституция, унижения, извращения, наркотици. Това му е било всекидневието на Mr. Hefner. От тези серии се стига дори до нещастната история и съдба на първата порно актриса Linda Lovelace. Горкото момиче е било принуждавано с бой, заплахи и насила дрогирана когато е снимала Deep Throat. Самата тя казва: когато гледате този филм, знайте че гледате как ме изнасилват." А когато стига до къщата на Hefner напълно в несвяст, заведена отново от съпруга си сводник-наркоман, следват гадости след гадости. Тотално ми се промени мнението за илюзията Playboy и порното.

Коментирай

toca krokodilo

преди 2 години

a pyrvata sred pleilaina.kite toca krokodila gena kyde q zabravqte?

Коментирай

минувач

преди 2 години

къв си ти бе да казваш кой какъв е??

Коментирай

gazara

преди 2 години

vsi4ki iskat da lapat pari..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.