Първо в HotArena! Бони, Елена Станулова и Моника си късат косите, че изпуснаха ливански милионер! Бизнесменът Раби строи небостъргачи в Пловдив!

https://hotarena.net/laifstail/parvo-v-hotarena-boni-elena-stanulova-i-monika-si-kasat-kosite-che-izpusnaha-livanski-milioner-biznesmenat-rabi-stroi-nebostargachi-v-plovdiv HotArena.net
Първо в HotArena! Бони, Елена Станулова и Моника си късат косите, че изпуснаха ливански милионер! Бизнесменът Раби строи небостъргачи в Пловдив!
„Тракия скай“ ще се казва небостъргачът, който ливанския бизнесмен Раби ще вдигне в Пловдив, научи HotArena.

Името на милионера нашумя в светските среди около връзките му с фолк певицата Бони, щерката на Искра Радева - Елена Станулова и небезизвестната Моника Валериева. Раби има бизнес у нас от близо 20 години и се оказва изкушен от надпреварата във високото строителство. 
Двете кули - по 95 и 130 метра се издигат върху общ постамент и в тях ще има около 100 луксозни апартамента - всеки по над 300 квадрата. Това ще донесе сериозни приходи в джоба на ливанеца, твърдят запознати, тъй като в Пловдив има огромен глад за скъпарски имоти.

Трите бивши жени, минали през леглото на бизнесмена горко се вайкат за пропуснатата възможност да са до Раби и да се радват на парите и щедростта му в този момент.

Припомняме, че първа до милионера се докопа Бони, която изкара четири години в обятията му. Въпреки, че той не искаше никакви медийни изяви чалгаджийката го убеди да се снима в неин клип през 2015-а година. По време на връзката им Раби не пестеше средства да глези своята любима и да й помага в отглеждането на дъщеря й. Когато нещата стигнаха почти до брак, Бони изяде страхотен шамар. Арабинът я заряза заради меркантилната щерка на актрисата Искра Радева - Елена Станулова.

Неосъществената телевизионна водеща оплете в мрежите си богаташа, който пък побърза да я заведе на незабравима ваканция на Турската Ривиера. Раби хлътнал по палавницата, дори застягал апартамент в полите на Витоша, в който да заживеят двамата. Но съдбата явно е била решила друго. Точно в този момент в живота на Раби се появява Моника Валериева, която го отмъква от ласките на Станулова.

В началото на 2016-а двамата бяха засечени на почивка в Дубай, което сложи край на криеницата пред медиите. Моника не спираше да се хвали колко е щастлива, но и нейното щастие отлетя твърде скоро. Без много шум, Раби я разкара от леглото си. Според слуховете причина за това била прекалената алчност на Моника, която открито давала да се разбере, че спи с арабина само за парите му.

Говори се, че бизнесменът имал съпруга и три деца в родния си Ливан, а тук се забавлявал с различни еднодневки.

7 Коментара

xxxx

преди 7 години

пак измишльотини........коренно различен човек строи сградата. Човекът се казва Абдул Хассун

Коментирай

ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ ВСЕКИ ЧАС и НАД 3 000 $ ВСЯКА НЕДЕЛЯ!

преди 7 години

ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ ВСЕКИ ЧАС и НАД 3 000 $ ВСЯКА НЕДЕЛЯ! Изключителна възможност за допълнителни доходи подходяща за всички възрасти. В сайта - www.btc200bg.ovo.bg - е предоставена подробна информация как, да направим допълнителни доходи от 100 лева до над 2 000 лева месечно. Условията - просто да имате свободно време и връзка с Интернет - всеки може да се справи ! АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО, ЗА ПОДРОБНОСТИ ===> www.btc200bg.ovo.bg

Коментирай

В

преди 7 години

тоя все боклуци избирал какво друго да очаква от Моника където я ебат на ляво и дясно и онази Елена където е ужасно проста

Коментирай

Мхм

преди 7 години

Все тая снимка на Станкулова се подмята из сайтовете. Сигурно е супер младичка още на нея, в сравнение със сега, но изглежда направо нелепо в контекста на днешната мода с тези веждички, изрусена грива и оранжев силен тен. Просто потрес! Дано да се е update-нала и да е влязла малко в крак с новата мода - да си е оправила веждите, косата, тена.. Всичко. Че тук, с този нос, грим и т.н., прилича на Таня Боева в зората на кариерата й.

Коментирай

lili

преди 7 години

blqks gnusni kurvi za drugo nqma koi normalen muj da e s takuv tip jeni osven ednoto ebane ne stavat za semeistvo takiva izpadnali dolni i prodajni jeni

Коментирай

Пишеш глупости

преди 7 години

Ти пък да не мислиш, че те търсят "нормален мъж"? Търсят богат мъж, а богат мъж, който да не или поне да не е бил курвар няма. Така че следователно няма как той самият да има претенции към сексуалното им минало.

Коментирай

lili

преди 7 години

i kakvo kato e muj s pari tova oznachava che trqbva da mine vsichki kurvi li????

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.