Пазят Цеца с калашници в Несебър (Тигрите на Аркан вардят певицата на концерта)

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/paziat-ceca-s-kalashnici-v-nesebar HotArena.net
Пазят Цеца с калашници в Несебър (Тигрите на Аркан вардят певицата на концерта)
Цеца Величкович идва с въоръжена охрана в Несебър. Изпълнителката, която ще изнесе грандиозен концерт на 21 август на морето, ще дойде в страната ни, следвана от цяла бригада охранители, научи HotArena.


Балканската мегазвезда е наела цял етаж от суперлуксозен хотел в Несебър, с изглед към стария град. Певицата идва с цялото си семейство – децата й от Аркан – Анастасия и Велко, както и със сестра си и нейното семейство.



За да осигурят пълно спокойствие на певицата, по време на престоя й в Несебър, организаторите са осигурили допълнителна охрана. Въпреки това изпълнителката ще пристигне със свои въоръжени охранители — най-вероятно част от бившите тигри на покойния Аркан.



Самата Цеца не крие, че обожава страната ни и много иска да покаже красивата ни природа на семейството си. Що се отнася до претенциите на примата – те се оказаха изключително скромни.



Певицата пожела на концерта да получи 5 бутилки минерална вода, задължително в стъклени шишета, бяло вино от Черна гора и сезонни плодове – пъпеши и диня.



Заради огромния интерес към концерта, който балканските медии вече обявиха за най-голямото музикално събитие това лято, в продажба са пуснати – 3000 допълнителни билети. На концерта се очаква да подгряват Преслава и Галена, както и Анелия, която ще излезе с цели 12 души оркестър.

3 Коментара

Д2

преди 8 години

Чудя се, какво толкова я величаят всички тази гангста баба? Не ми харесва като песни, визия, стил..... Време е фолка да си отива... и то завинаги. Много ме радва, че все повече хора си изглеждат нормално, захвърлиха пайетите и гонят Европейска визия! А прословутите "тигри" не са ли вече на по 80г ;))))

Коментирай

f

преди 8 години

Така е, но той си отиде вече. Само Андреа, Мария и Азис още пеят фолк. Останалите отдавна превключиха на поп-денс-R&B звучене. Иначе и за мен не е кой знае какво като певица. А като чух това за "тигрите на Аркан", който дори вече не е жив и то от 100 години, чак смешно ми стана.

Коментирай

Д2

преди 8 години

Така е, време е за нормални, модерни хора, не за тигри и други подобни ретро тупалки! Радвам се, че има хора като теб!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.