Петканов награби жена си в мрежата

https://hotarena.net/az-jenata/petkanov-nagrabi-jena-si-v-mrejata HotArena.net
Петканов награби жена си в мрежата

Дани Петканов няма спирка. И е повече от очевидно, че не може да си държи ръцете далеч от жена си, научи HotArena.


Лудият репортер и половинката му си пуснаха снимки в социалните мрежи, за да покажат на феновете къде се намират. Често пъти двамата се включват и с жива връзка, а щуротиите на Дани разсмиват всички, пише „Телеграф”.


И този път бременната Алекс не изневери на себе си и пусна клипче, за да покажат как двамата се забавляват. Дани пък се впусна в забавни коментари, обсъждани от феновете.



Но Лудият репортер малко се увлече и награби жена си пред всички. Това доста смути почитателите им, които отбелязват, че вече не са тийнейджъри и трябва да се държат като големи и зрели хора.

2 Коментара

First

преди 5 години

Zashto ni zanimavate s tezi, totalno bezinteresna dvoika, i ako ne beshe krasotata na mackata, posredstvenostta e ogromna.

Коментирай

Тази е отвратителна

преди 5 години

Тази кобила не е никаква мацка, напротив, даже е доста грозновата с гадният си гърбав нос и мъжкият си ръст и пропорции! Главата и е по-голяма от на мъжът и!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.