Петканови почиват на аванта в Доминикана (Семейството се помири и кара втори меден месец)

https://hotarena.net/laifstail/petkanovi-pochivat-na-avanta-v-dominikana HotArena.net
Петканови почиват на аванта в Доминикана (Семейството се помири и кара втори меден месец)
Александра и Даниел Петканови са решили да oправят семейните си отношения в Доминикана. Семейството замина за екзотичната дестинация въпреки пандемията и сега се радва на тюркоазени води и бели пясъци. Манекенката сподели, че с мъжа й са се помирили след дрязгите, които имаха в края на изминалата година. Направили го най-вече заради невръстния им син Габриел, а сега карали „втори меден месец” в топлата страна.

Според запознати съпрузите наистина се изпокарали около Коледа, но после решили, че още малко реклама ще им бъде от полза. Те направиха личните си проблеми публично достояние, превръщайки живота си в успешно риалити шоу. Феновете им пък тръпнеха в очакване дали ще се сдобрят или наистина ще се разделят.
Версията на Петканови гласи, че отношенията им били обтегнати месеци наред, но конфликтът ескалирал малко преди светлия празник Рождество Христово. От откровенията им в мрежата стана ясно, че скандалите им били основно за финанси. Александра се ядосвала най-вече на факта, че в последно време изкарвала повече от съпруга си. „Може да ме наречете материалистка, но парите се важни!”, заяви съвсем искрено хубавицата.

Тя искала мъж, който да е по-богат от нея, да е по-амбициозен, да я води напред в живота. Даниел пък се чувствал потиснат от по-успялата си половинка.
Съпрузите коментират, че и двамата са направили много компромиси, за да останат заедно. Това не е и първата им раздяла. Преди три години те се изпокараха заради изневяра на Александра, но след публичния сеир се събраха и ожениха в риалити шоуто „ВИП Брадър”. Положителните емоции след сватбата обаче бързо се уталожили и скоро битовизмите казали своята тежка дума. Петканова започнала да упреква мъжа си, че не изкарва достатъчно пари, че не е амбициозен като нея.

Красавицата от Благоевград работи като модел и рекламира различни стоки в социалната мрежа. От кухнята на бранша издават, че тя е един от най-високоплатените инфлуенсъри у нас. За рекламна публикация в инстаграм Александра прибира около 3 бона, а последователите й са близо половин милион.
Почивката на Петканови в Доминикана също е с рекламна цел. Семейството промотира туристическата агенция, която им уредила пътуването. Според запознати екскурзията им излязла почти без пари, защото разходите им били поети от туроператора в замяна на реклама.

Иначе Доминикана не е сред най-търсените дестинации в момента. Сред родните звезди най-предпочитани сега са Малдивите и Занзибар, писа Уикенд.

12 Коментара

Хуйо Балкански

преди 3 години

Всички кукумицини ли са наети за рекламни лица и почиват на аванта?

Коментирай

да

преди 3 години

Аз и затова не купувам продукти,процедури,нито почивки рекламирани от родния "хайлаф"

Коментирай

Тото

преди 3 години

Тази е ебаси коня ... кранта!

Коментирай

Циркаджии ...сезон 56, серия 89.....

преди 3 години

Сеирът си върви и те така ....тия монетизирха всичко в живота си. А като си помисля че има хора дето ги следят.....егати баламурниците !

Коментирай

Бил в Домоканата....и никога няма да ходи пак...

преди 3 години

Не трети свят, а двайсет и трети свят е .прехвалената Доминикана . Само пясъка става.... С една дума—маймунска държава ! Я излезте и се разходете извън “ луксозните “ курорти.......клоаки и беднотия! Мексико е по “ бела” държава , не че и там картелите не са навсякъде...

Коментирай

Edin

преди 3 години

Taia jurnalia, koiato e napisala statiiata naistina e mnogo beden e nema pari dori za hliab, a I Dominikana ia e vijdal samo na kartichka, shtoto nikoga ne e izlizal ot seloto deto jivee. Ta taka, ne e vajno ''rodnite'' zvezdi seliani kakvo predpochitat, vajno e bogatata prosloika ot tsial sviat kade hodi na pochivka, a te naistina OBOJAVAT Dominikana, A I ne e neobhodimo niakakva kifla, koiato dori i v Balgaria nikoi ne e chuval za neai, da reklamira svetovno izvestnata destinatsia - Dominikana. Taia jurnalia, koito e napisal statiiata naistina pishe glupasti na tarkaleta.

Коментирай

Zapoznat

преди 3 години

Nishto ne monetizirat, tiia sa bedni kato tsarvuli i sigurno spiat tam v ednozvezden hotel. Nikoi ne plashta, za da se reklamira Dominikana (nito nikoia druga destinatsia). Tiia ''Plateni'' ekskurzii sa ijmishliotina na tapite balgarski jurnalisti. Niama takiva ''reklami'' v sveta I to na svetovno izvestni destinatsii. poznati na bogatute ot desetiletia. A pak I nai veche - Dominikana niama nujda ot relama. Ako shte platiat niakoi da reklamira Dominikana, shte platiat na Nikol Kidman, niama da platiai na nasha Mara.

Коментирай

Da de

преди 3 години

Nikoi ne hodi v Dominikana, za da gleda kloakite tam. Tam se hodi zaradi piasaka, slantseto, ekzotiakata. Bednotia I tuka si imame. Ako iskash bednotia idi u Fakulteto. Ne e nujno da si davash parite za bilet, za da gledash tam neshtata ot nai-mrasnata im strana. Kato popatuvash malko poveche, moje i da go razberesh.

Коментирай

Da de

преди 3 години

Nishto ne pochiva na avanta (bezplaten obiad niama), tiia sa bedni kato tsarvuli i sigurno spiat tam v ednozvezden hotel. Nikoi ne plashta, za da se reklamira Dominikana (nito nikoia druga destinatsia). Tiia ''Plateni'' ekskurzii sa ijmishliotina na tapite balgarski jurnalisti. Niama takiva ''reklami'' v sveta I to na svetovno izvestni destinatsii. poznati na bogatute ot desetiletia. A pak I nai veche - Dominikana niama nujda ot reklama. Ako shte platiat niakoi da reklamira Dominikana, shte platiat na Nikol Kidman, niama da platiat na nasha Mara.

Коментирай

gost

преди 3 години

тя влиза в топ форма, той изостава за това са проблемите

Коментирай

Та

преди 3 години

Мислиш ли, че тези двамата ще си вземат с тях тениски на Onex tour (българска туристическа агенция) и ще се снимат с тях ей така без пари или нещо друго в замяна? Правят реклама на тази агенция, която скоро пусна директен чартър до Доминиканската република. Дали са им платили или е безплатна почивка не знам, но не е без нищо. В крайна сметка те правят реклама на Onex tour, която предлага почивка в Домениканската република с директен чартър от София, а не на дестинацията Домениканска република.

Коментирай

Kam "Ta"

преди 3 години

Ako praveha Reklama, snimkite shtiaha da sa profesionalni, a ne vazmojno nai-loshokachestveni. A I nikade ne vijdam da sa s teniski na Onex. Toia komentar na 'Ta', mai te sa si go napisali. Koi gi znae tia v Balgaria, az za prav pat chuvam za tiah, I vaobshte po kakav nachin sa se otlichili ot drugite balgari, osven tova che sa razvedeni ili razdeleni, ta tia nedorazomenia da praviat reklama na kakvoto i da bilo.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.