Петко Димитров недоволен от журито в „Капките”

https://hotarena.net/lubopitno/petko-dimitrov-nedovolen-ot-jurito-v-kapkite HotArena.net
Петко Димитров недоволен от журито в „Капките”

Бизнесменът Петко Димитров е крайно недоволен от вота на журито на полуфиналите в шоуто „Като две капки вода”. Той открито изрази своето несъгласие, пускайки на страниците си в социалните мрежи кадър, който показва съдийското класиране.

 

Според Хилда Казасян, Фънки, Юлиан Вергов и Маги Халваджиян най-добър във въпросната вечер е бил рапърът Тото. „Журито са гледали друго предаване”, отсече Димитров. Той така и не сподели мнение кой според него е бил най-добър, но даде да се разбере, че това не е Тото.

 

Фолк звездата Галена открито го попита към кого се отнася коментарът му и как според него е трябвало да изглежда класирането. Но и този въпрос остана без отговор. Стана ясно обаче, че Петко, е вероятно и цялото му семейство, явно следят „Капките” и се вълнуват искрено от класирането в шоуто, пише \"Уикенд\".

 

Като се имат предвид близките им приятелства и общата работа с много фолк звезди, няма да е изненада, ако се окаже, че любимец им е Фики Стораро, който завърши шоуто като победител.

2 Коментара

Право

преди 3 години

на мнение и избор какво харесва има всеки. Но да журира има право само този, който има правоспособност като професионален експерт. В това жури всички са такива, а Петко ?

Коментирай

:))))

преди 3 години

Този чалгаджия мургавел отдавна не беше изпълзявал с "компетентно" мнерие.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.