Певицата Лияна: Давам рестарт на кариерата си, не ме интересува какво ще кажат хората

08 Октомври 2022, 14:06


 Лиляна Валентинова Попова, по-известна като Лияна, е попфолк певица. Родена е на 12 септември 1980 г. в София. Издава първия си албум едва на 14-годишна възраст заедно със своя баща, композитора Валентин Попов. Албумът се казва "Пирински видения" и включва изцяло народни песни. Певицата има още три самостоятелни албума в кариерата си: "Каменно сърце", "Платинена жена" и "Като вещица".

 

- Лияна, какво ново около вас?

 

- Реших да дам рестарт на кариерата си. Музиката, която правя, е такава, каквато харесвам. Реших на 100 процента да бъда себе си в песните си, в емоции и изказ. Без да се интересувам какво ще кажат хората или дали ще ми донесе приходи. Дъщеря ми Дениз е втора година студентка по журналистика в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Тя сбъдва една моя мечта. Аз от много малка започнах да пея, а на нейните години бях бременна с нея. Дениз беше с отлични резултати на матурите и имаше възможност да избира специалности, за които хората се борят със зъби и нокти. Спряхме се на журналистиката. Вярвам, че тя ще стане един добър, обективен, силен журналист.

 

- Заедно ли живеете с нея?

 

- Не живеем заедно, но сме близо една до друга. Аз й имам пълно доверие и съм я оставила сама да управлява домакинството си, за да си създава навици, които да закрепят характера й, и да се научи да носи отговорност. На нейните години работех и издържах семейството си, докато бях бременна. Тя има привилегията да учи и да не се занимава с нищо друго. Много държа на ученето и на високите оценки.

 

- Наскоро излезе най-новата ви песен, как върви?

 

- Пуснах песента "Браво, браво" преди два месеца - по никое време, защото хората бяха на почивки, но аз се съобразявам само с поривите и настроението си. Не ме вълнува нито колко гледания ще има, нито дали ще се завърти в заведенията. Все пак песента събра доста гледания.

 

- Припознават ли се жените във вашите песни?

 

- Създадох моя тенденция. Хората знаят, че когато пусна нещо, или ще е част от моя история, или ще е преразказана случка на мой близък. Повечето хора откриват по частичка от себе си в музиката, която правя. На моя песен няма да изиграят бесен кючек, но или ще им върне спомен, или ще докосне сърцето им.

 

- Свързват ли се много хора с вас за съвети?

 

- Много! Много съобщения ми пишат и се обръщат към мен като към приятел - като човек, който може да им даде някакъв отговор за онова, което ги терзае и вълнува - като с психолог! Често ме питат как да съберат смелост, да избягат от патологична връзка и да започнат отначало. Аз се старая да отговарям на всеки, но въпросите са толкова много, че понякога не успявам.

 

- Имате огромна аудитория от последователи. Често ли пускате спонсорирани публикации?

 

- Моят инстаграм не е рекламен. Не искам да лъжа и подвеждам хората, които ме следват. Много малки момиченца се подвеждат по рекламите, учат се да ползват разни медикаменти и всякакви боклуци, които се рекламират от хора, които те харесват, и в един момент здравето им отива на кино. Нямам против инфлуенсърите, но държа на истинността на информацията. Опитвам се да дам вяра на всички момичета, че не трябва да се поставят в рамки и да се ограничават. Това, че ставаме на 30, 40, 50 или повече години, не означава, че животът ни спира. Можем да сме с млад дух и да изглеждаме по-добре, отколкото на 20, и можем да бъдем актуални по един прекрасен начин дори на възраст, в която повечето си казват край! Искам българката да е малко по-самоуверена да има повече самочувствие и да знае, че дори и без козметични процедури и операции може да изглежда добре. Никога да не сравняваш себе си с другите. Младостта е красива, но истински красиви са онези, които запазват душата си и полагат усилия за здравето си, защото здравето се отблагодарява, като ни подарява прекрасен външен вид, и точно това искам да покажа.

 

- Каква е вашата рецепта за добър външен вид?

 

- Здравословният начин на живот е най-дългосрочната инвестиция. Моят терен за спорт е гората, моите витамини и детокс са здравословната храна и това, че душата ми винаги си остана там някъде на около 20. Това е моята рецепта към момичетата.

 

- Кои са най-хубавите ви моменти през последните години?

 

- Емоциите, които изпитвам покрай дъщеря ми. Нейният рожден ден, нейните успехи, всичко, което е около нея, е моята победа. За нищо друго не мога да се зарадвам толкова. Знам, че поне в едно нещо в живота си със сигурност съм се справила добре. За друго не мога да си дам оценка.

 

- Как успявате цялото семейство да оставате толкова близки?

 

- Това е нещото, което баба ни, Бог да я прости, ни остави като завет. Ние сме пораснали в роднинска кооперация в София – аз, сестра ми, Коцето и Светльо, моите братовчеди. Всички семейства живеехме заедно и при нас нямаше разделение. Ние всички сме едно завършено цяло и баба така ни възпита, че нито в един момент да не обръщаме гръб на другите. Нашата връзка за много хора е необяснима. За съжаление малко хора са възпитани в такава любов към близките си и ние до ден днешен, ако не се чуем 10-15 пъти на ден, това няма да е един нормален ден за мен. Моите приятели и среда са моето семейство. Дай Боже и дечицата ни така да се обичат.

 

- Какво се случва с вас в личен план?

 

- В момента личният ми живот е много спокоен. Всичко, за което е копняло сърцето, и всичко, което съм считала за невъзможно да се изживее в днешно време, в момента го имам. Ако човек наистина вярва в нещо, Бог му го дава!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Добре
преди месец
-5
Много красива мацорана. Взимам я
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ejeee
преди месец
0
Каква "кариера"? Имаше една хубава песен - "Вещица", преди 14-15 години и толкова. Все се чудя от какво се издържа. Все пак и за труженичка е възрастна. Тялото също е доста зле - изнемощяла от глад сомалийка. "Добре", че са протезите, та да придобие малко форми на човек и жена. Рецепта за външен вид? Нищо неправене. Нормално като нищо не си правил цял живот, освен да тичаш в парка и цялото ти внамание да е насочено към това какво ще си хапнеш на следващото ядене, годините да не те скапват така, както човек, чието тяло е било експлоатирано. И какво семейство е издържала тя на годините на дъщеря си? Тя от малка скачаше от върха на една мутренска пи*ка, та да друга. Да би да е ходила с мутрите, за да трябва да бачка? Надали! А и те надали щяха да я оставят! Особено пък и бременна. Все се изкарва някаква многострадална света вода ненапита. Говори тук за остаряване с достойнство, без пластики, възрастта да се приемала, а тя какво прави? Приема ли я? На тия години още единствен приоритет в живота..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ехеее
преди месец
0
й е да я виждат като нещо, което става за чука*e. Една снимка няма облечена, в приличен вид, като сериозна жена и майка. То пък не че като се облече, знае как да се облече де, но това е друг въпрос. Профила й прилича на рекламен каталог за плът. Вечно с изражение на порно-актриса, даже когато е до дъщеря си. И като говорим за дъщерята - още един личен неин провал. Поне нея да беше възпитала и отгледала добре. Тая кифладжийка с уста като кофа, където не излиза от дискотеките от 13-годишна, само учене е в главата.. Личи си! Явно мама и татко са задействали мутренските контакти в далавераджийска България и са я уредили да следва където каквото трябва, за "престиж" поне (ако това изобщо е вярно де, защото така или иначе никой няма да иде да провери реално учи ли там, не учи ли). Не че за нещо ще й служи това купено образование. Все влюбена, все интелигентни статуси от типа: "Всичко е любов"... "обичам ви"... "каква ранима душица съм и колко съм наивна и невинна и чиста"...Хайде стига! Да..
ехеее
преди месец
0
Да се нарежда и дъщерята вече в занаята да поеме щафетата, че не си е работа да си в 40-те отиваща към 50-те и още да го играеш секс-играчка. То с фотошоп в ИГ вече всички могат виртуално да са вечно млади, ама на живо истината лъсва.
джейк
преди месец
0
да бе тая защо няма една снимка на която да не са и отвънка срамотиите?
много точен коментар
преди месец
0
Издържа се с парите на онзи мафиот бащата на дъщеря и.Все реве от него и все уж го зарязва, пък после пак там търчи.Не може да намери толкова богат и все там се връща.А това дето се прави на някаква невинна е наистина много смешно.Чепи се като порно актриса, всички и знаят мутренската биография иначе света вода ненапита.И като започне да обикаля предавания да си разказва на Н-ти път страдалческата история е много дразнеща.Все едно някой насила я е карал да се завира при мутри.Като цяло психически и емоционално тая изобщо не е добре и не знае къде се намира, кой знае колко гаври от мутри е изтърпяла за да се докара дотука.
......па
преди месец
0
Тази с визията на магистралка е същата простафела като братовчед си Коце.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
чоранте мосте
преди месец
-4
тая ,заедно с наталия гуркова искам да ш.ибам най-много от кучките в Бг
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лияна
преди месец
-3
нямаш пари!
Оли
преди месец
-1
Тази съм я запомнила, че отиде с Благо джизъса докато жена му беше бременна и онзи Пулев и бъркаше в гащите пред очите на жена си и децата. Такива как живеят със себе си незнам. Кой знае още през колко женени глупака е минала. Кариера на каква има?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Таня
преди месец
-1
Играчка на богати мъже.. Винаги е била такава и ще си остане. Един хит няма..какво говори за музикална кариера...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени