Певицата ЛиЛана се фука с диплома от Кеймбридж

https://hotarena.net/laifstail/pevicata-lilana-se-fuka-s-diploma-ot-keimbridj HotArena.net
Певицата ЛиЛана се фука с диплома от Кеймбридж
Певицата ЛиЛана, която в последно време се покри от светски изяви, вече е дипломиран юрист, научи HotArena.

Блондинката доказа, че е и умна, и красива, като завърши не кой да е университет, а един от най-престижните в цял свят – Кеймбридж. Новината разкриха приятели на изпълнителката, която е и бивша тв водеща, пише Всеки ден.

Според думите им ЛиЛана още като тийнейджърка мислела да следва право, но чак след като си „начесала крастата“ за светски изяви, дошъл ред и на тази нейна амбиция.

„Тя заряза музикалната си кариера, макар и да направи сериозни проекти със световни изпълнители“, коментират от обкръжението й. Преди да се оттегли от сцената, хубавицата прилапа за дуети едни от най-изявените цветнокожи музиканти – Снуп Дог, Ейкън и Фло Райда. Успоредно с образованието си певицата върти и бизнес в сферата на информационните технологии.

10 Коментара

э

преди 8 години

Ако е вярно, значи наистина е успяла да се възползва добре от парите на стария и е действала много умно - да си имаш sugar daddy, който да те поддържа докато учиш и да ти плати образование в скъп университет и да ти направи бизнес е възможно най-умното, което е можела да направи с живота си. Самите контакти които би направила в едно такова място, ако това е вярно, си заслужават много повече от самото образование дори.

Коментирай

someone

преди 8 години

И всичките пари на света да ми предлагат, не бих се подложила на това унижение

Коментирай

Лупи

преди 8 години

След като е имало кой да плати таксата защо да не си получи диплома. Ако беше в България пак трябваше да се плаща, но не такса, а рушвет.

Коментирай

Honey

преди 8 години

Lilancheto q podgotvqt ot malka za neshto goliamo. Butat ia po evropeiski parlamenti i top universiteti. Chuvala sam, che e opravna i umna. Shte e interesno kak shte se razvie. Ima mnogo silen grab

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Според мене има сериозна причина за тва високо самочувствие, което в случая ше е и с покритие. Завършено висше в един от най–добрите университети в света, на немайчин език. Нема рушвети там, демек тва под косата ѝ служи и за други работи освен да пази равновесие. За капак момичето е хубаво, с естествен чар и красива усмивка. А тва кой ѝ го слага, мислим не е наша работа.

Коментирай

как ти повярвах! someone

преди 8 години

И на какво унижение се е подложила? Ти да не си и светила, а и не съм чула. Може би съм изпуснала, но когато се споменават някакви думи се прави подплата с доказателства истински, а не жълти слухове. Успяла ли е? ДА! Иди я гони, а и присмивай! Надявам се, това да те утеши!

Коментирай

э

преди 8 години

Не знам защо бързате да ес впечатлявате чак толкова и всичко приемате за чиста монета. По принцип хората са такива, че ако им лакират нокът, казват, че са им позлатили цялата ръка. Отделно медиите ни са такива, че ако някойя публична личност е чакала приятелка да излезе от университета (сободния във Варна например) , те изкарват, че чакащата отпред е завършила Харвард. Така че недейте да я величаете чак толкова и да припадате от възторг и в захлас по невероятният й ум и интелект. Мен лично ме съмнява силно изобщо да е имала такава амбиция, защото по принцип жените, които вече имат всичко, няма от какво да се амбицират да се впускат в такива трудни начинания, след като и така вече водят живота на мечтите си. По-скоро тук нямат за какво да пишат и пак са развихрили въображението.

Коментирай

э

преди 8 години

*някоя

Коментирай

Dimi

преди 8 години

Mnogo ste nazad s infoto. Ta tia zavarshi tam predi 4 godini i ne e uchila cqloto si obrazovanie tam, a samo magistratura

Коментирай

хм

преди 8 години

В едно предавенe твърди, че е завършила LSE, а не Кеймбридж.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.