Певици – умници: Емануела учи екология, Деси Слава икономика на туризма, Джена криминалистика ….

https://hotarena.net/pod-pricel/pevici-umnici-emanuela-uchi-ekologiia-desi-slava-ikonomika-na-turizma-djena-kriminalistika HotArena.net
Певици – умници: Емануела учи екология, Деси Слава икономика на туризма, Джена криминалистика ….

Пандемията отвори възможност и за много звезди от родния шоубизнес, след като професионалните им участие намаляха. Свободното време, с което се сдобиха им помогна да вземат важни решения и да запишат висше образование.

„Уча много неща - опазване на околната среда, органична и неорганична химия. Трудно е, но е много интересно. Винаги съм била запалена по тези науки, просто не ми оставаше време да уча и да се развивам в друга посока. Истината е, че няма нищо по-хубаво от ученето, защото колкото повече учиш, толкова повече знаеш“, споделя пред „Телеграф“ Емануела.

Нейната колежка Деси Слава също разкри миналата година, че е студентка. Блондинката записа Икономика на туризма във Висшето училище по агробизнес в Пловдив.  „Искам да уча отново, но не музика. Не че няма какво да науча, но не се виждам като преподавател по пеене“, сподели Десислава.

Джена, която е в трепетно очакване на втора рожба, също е сред фолкпевиците студенти. В края на 2020 година изпълнителката обяви, че е студентка по национална сигурност и криминалистика трета година.

В сесия в момента е студентката по психология, актрисата Вили Марковска. Тя си пусна снимка на която видимо уморена учи  за изпити. Но макар и много натоварена е силно мотивирана.

Плеймейтката  Светлана Гущерова е студентка по право. Тя призна, че в разгара на пандемията е наблягала над учебниците, а в  нейно редовно четиво се е превърнал гражданско-процесуалния кодекс.  Михаела Филева успя да завърши магистратурата си в музикалната академия.

Боксьорът Кубрат Пулев е студент в магистърска специалност политика и бизнес в УНСС от септември миналата година.

Йоана Темелкова от есента отново е студент в Софийския университет. Красавицата, която миналата година навърши 35 разкри, чрез  стори в Инстаграм, че  й предстои тежка година и редом до снимките на сериала и грижите за сина си, ще заляга над учебниците.

 

4 Коментара

абе,

преди 2 години

"Учат''ама друг път,купени дипломи за фукня.Ето и девойката с диплома от СУ се изложи като кифладжия в "Черешката на тортата''.

Коментирай

умница

преди 2 години

като не можете да си позволите качествена диплома ние не сме виновни

Коментирай

......па

преди 2 години

Гонзовата гущеровица ''учи'' право от далечната 2011година.Ха ха ха.

Коментирай

приятелка

преди 2 години

не говорете като не сте информирани правилно защото я познавам лично и в момента учи трето више!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.