Пияндето Фърат Танъш от „Завинаги” спря ракията и си намери жена

10 Септември 2023, 12:00


Фърат Танъш от „Завинаги” има нова жена до себе си, тръби турската преса. Актуалната изгора на актьора е известната пианистка Иклим Тамкан. Тя не е първа младост – на 39 е, но има силикон в пазвата си и прелива от сексапил. Според информатор на таблоида „Гунайдин” двамата възнамеряват да сключат брак ако не още през тази, то най-късно през следващата година.

 

През 2022-ра Фърат обяви сензационно, че в пандемията водил тежка битка с алкохола. Екранният Адем Боран дори призна, че лежал в клиника за лечение на зависимости. Под медицински надзор той се церил два пъти по 3 месеца, стана ясно от негово интервю по една от най-гледаните турски телевизии.

„Не се срамувам да говоря за това, през което преминах. За мен е важно да дам добър пример на хората, попаднали в плен на порока. Благодаря на докторите, които ми помогнаха. Нямаше да постигна нищо, ако водех борбата без тях”, сподели от малкия екран брадатият артист. И допълни, че вече няма никакво желание да употребява спиртни напитки и дори му се гади, когато види друг човек да пие ракия. От миналия юни насам Фърат не бил вкусвал дори и бира.

„Заради алкохолизма си загубих семейството”, призна още в цитираното по-горе интервю Фърат Танъш. Бясна от пиянските му изцепки, през лятото на 2021-ва жена му Кюбра подала молба за развод, а съдът разтрогнал брака в началото на 2022-ра. Правата за отглеждането на щерката Зейнеп Темида дала на майката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени