Пиянката Венета от Ергенът драпа за ТВ шоу

https://hotarena.net/az-jenata/piiankata-veneta-ot-ergenat-drapa-za-tv-shou HotArena.net
Пиянката Венета от Ергенът драпа за ТВ шоу

Венета Костова, която не се класира за булка на Виктор Стоянов в \"Ергенът\", призна, че от години мечтае за свое шоу, но нямала връзки в шоубизнеса, узна HotArena.


Затова до този момент \"нещата не ми се получаваха\", оплака се красавицата. Въпреки това тя разчитала, че с участието си в \"Ергенът\" е натрупала популярност, и вярвала, че скоро ще я поканят да води свое шоу с логото \"Наздраве с Венета Костова\", пише България днес.

6 Коментара

Ергенът

преди 2 години

Буквално на първата седмица водещата ще се изчерпи. Май вече видяхме всичко от нея.

Коментирай

абе,

преди 2 години

Хайде нЕма нужда от поредната идиотка въобразила си,че праИ ''шоу''.Жалка е.

Коментирай

Креми

преди 2 години

Венета се е изсрала в леглото на Александра! Имаме новина хотарена.

Коментирай

До Венета

преди 2 години

Пиянкеее, колкото и да се обяснаваш с клипчета, че това ти поведение е само за шоуто, всички разбираме че по време на шоата си пияна и неадекватна, а не с премислени стъпки. Като си го правила клипчето явно не си била сръбнала все още за деня, но не си пропуснала после, то е ясно. Какво се обясняваш, сякаш всички сме тъпи. Като Луна след Big Brother, и тя така се обяснаваше, че всичко било само за шоуто, но времето и тя самата многократно след това показа че действително си е ненормална. И да си оправиш "Л"-то, Венетке. Не го заменяй с Уъ от мързел.

Коментирай

JoriBori

преди 2 години

Я да си признае Венетка как се е напила по време на снимките на Ергенът и се е напикала на леглото на Александра, свинята мръсна за това е изгонена толкова бързо ....

Коментирай

Jori

преди 2 години

Не е срала, пикала е на матрака, поради тази причина е изгонена.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.