Писмо до умрял: 24 години разследват кражба на телевизор от дома на жената на Ицко Финци

11 Ноември 2022, 15:15


Цели 24 години са разследвали кражбата на телевизора от дома на съпругата на актьора Ицко Финци – Лиза Боева, разкри самата тя.

 

"Със сълзи се смях като прочетох решението на Софийска районна прокуратура, а най-смешно беше, че мога да обжалвам в 7-дневен срок", споделя пред „Телеграф“ Лиза.

 

„Преди минути ми връчиха решение от Софийска районна прокуратура: "наказателното преследване се погасява, ОИМ не установяват извършителя на деянието, няма привл. към НК отговорно лице". Дата: 01.11.2022 г, подписано: прокурор Пл. Рашков. Става дума за образувано съдебно производство на 6.11.1998 г. за откраднат от дома цветен телевизор "Панасоник".

Образувано е съдебно производство преди  24 години, баба ми е починала преди 22 години. Носят постановлението на съда днес... с уточнението "можете да обжалвате в 7-дневен срок. Мисля да пиша до арменския поп“, написа във Фейсбук съпругата на Ицко Финци.

Тя разказа, че пощаджийката, с която се знаели по физиономия, и носила писмо за Бонка Боева: Казах й, че баба е починала преди 22 години. Отворих го пред нея и започнах да смея. Като й отговорих защо, жената каза, че през последните месеци само такива писма разнася. Даже в коментарите във Фейсбук мой приятел написа, че получил същото за обирането му през 1999 година. "Отмятат 98-ма и 99-та. Скоро ще влезем в 21-ви век", добави той. Като се обадих на баща ми да му прочета документа, той си спомни, че тогава съседи са описали извършителите, както са дали марка и номер на колата, с която са избягали," И нищо толкова години казва Лиза Боева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дявола
преди 3 седмици
0
Мили боже, българското правосъдие и разследващите са МНОГО БЪРЗИ И ТОЧНИ, Е НЯМА ТАКАВА ПОДИГРАВКА. СЮЖЕТ ЗА ДОСИЕТА Х или разследване на изчезналите ДОЙЛ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени