Пламва ли любов във „Фермата“?

665
18 Септември 2018, 22:00


Мисията на Йордан Йовчев да сватоса двама от участниците във „Фермата“ - Александър и Александра, малко по малко май е напът да се увенчае с успех.

 

 

Двамата млади, които всички чакат най-накрая да споделят симпатиите си един с друг, имаха шанса да останат насаме, а това се случи по време на дневната паша.

По разпореждане на фермера на седмицата Милена, адашите се поразходиха в пасището в компанията на кози и овце. Милото отношение на Александър към животните определено не остана незабелязано от спътницата му и тя побърза да сподели възхищението си от видяното.

 

 

Забавно е с всички тези непокорни животни. Сашо се отнася много галантно с овцете, сякаш е с кадифена ръкавица. Интересното е, че така се отнася и с жените във „Фермата“. Не знам обаче дали ги различава. Има тънко чувство за хумор и е джентълмен дори и с животните“, с усмивка и леко хапливо чувство за хумор обяви Александра.

 

 

Самоопределилият се като интроверт в шоуто също не скри симпатиите си към къдрокоската. „Алекс я чувствам като най-близкия ми човек тук, много ми е приятно с нея“, заяви Сашо. Той прояви романтика и кавалерство към съфермерката си, подарявайки й красиво букетче с цветя.

 

 

Симпатиите на Сашко и Сашка са очевидни за всички, но дали те ще проявят куража, за да си го признаят един към друг, ще се разбере тепърва.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени