Плашат Константин с трета операция на гласните струни

16 Октомври 2022, 13:00


Константин е получил сериозно предупреждение от професора, когото посещава за проблемите с гласните си струни. Певецът явно доста се е стреснал, защото отмени участията си до 12 октомври, като направи изключение само за концерта на Софи Маринова на 8 октомври. Коцето сподели за състоянието си в инстаграм, като се извини за отложените си сценични изяви, просто нямал друг избор.

 

„Защото моя професор ми каза, че ако продължава да пея, да викам и крещя по кръчмите ще трябва да легна за трети път на операция. Спазвам хигиена на гласа - ултразвуци, физиотерапии, инхалации, и се надявам всичко да мине”, сподели Константин.

През 2013 г. оперираха гласните струни на певеца за втори път. Наложи се, след като проблемите с гласа му се възобновиха, въпреки че вече бе претърпял една интервенция. Тъкмо заради това и Коцето смятал, че втора такава ще е по-лека. Съвсем не била такава. „Пълната упойка е най-ужасното нещо! Докато се събудиш не знаеш от кой свят идваш!”, обясни певецът тогава. Като се събудил, лекарите му казвали да диша, но дробовете му били пълни с някаква течност и Коцето се давел: „Не можех да си взема въздух”. В продължение на две седмици той почти не говореше, контактуваше чрез социалните мрежи с фенове и приятели. Беше само на течна храна и пюрета. За щастие певецът се възстанови бързо и обеща да спазва препоръките на лекарите да щади гласа си. Само че Коцето не е намалил участията и се раздава на всяка изява, като пее на живо. Освен това и не е спрял цигарите, коментират го в бранша.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени