Плашат Софи Маринова със затвор заради защитените Каменни гъби край Кърджали

1016
06 Ноември 2018, 14:16


Радостта от появата на новата песен и видео на Софи Маринова бързо бе помрачена с открити заплахи за арест, узна HotArena.

 

Етрополската звезда засне парчето „Мили, мили“ върху Каменните гъби край Кърджали. И докато приемала поздравления за добре свършената работа, по телефона получила няколко обаждания, които я стреснали.

 

Журналисти се нахвърлили върху нея, искайки й сметка защо е снимала на забранено място. Посегателството й срещу българската забележителност щяла да й коства три години затвор или 20 хиляди парична глоба. Софи изпаднала в истерия, не знаела какво да прави.

 

По най-бързия начин тя се обадила на режисьора Людмил Иларионов – Люси, който е снимал клипа. И цялата идея за сценария и местоположението на снимките са негово дело. Люси реагирал доста спокойно на притеснителния разказ на Софи и бързо я успокоил, че никой няма да я тикне в затвора, нито пък ще я глоби.

 

Според него дори трябва да й благодарят, защото е направила реклама на Министерството на културата. Той добави, че не знаел, че става въпрос за защитен природен феномен и подчерта, че винаги, когато снима на такова място, иска разрешение.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени