Плеймейт Анджелина Атанасова с ново БМВ от богато гадже (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/pleimeit-andjelina-atanasova-s-novo-bmv-ot-bogato-gadje HotArena.net
Плеймейт Анджелина Атанасова с ново БМВ от богато гадже (Снимки)
\" В най-неочакваните моменти, получаваш най-приятните изненади \" , с този пост до чисто ново БМВ от новата 3-та серия на известната марка, позира не по-малко известната в последно време Анджелина Атанасова.

И то само броени дни, след като младата красавица обяви, колко е щастлива с новото си гадже. Явно тайният обожател, когото плеймейтката ревниво крие, не е никак беден коментират в нета. Снимките от луксозната и придобивка, както и от вояжър с яхта в Италия, недвусмислено сочат за това.

Богат италианец или български такъв, не знаем, но със сигурност финансовите му възможности значително надвишават тези на неуспялото й гадже Ники Михайлов, който така и не успя са стигне до сватба с нея. И дали новата тръпка на Анджелина не е била причина за разтрогване на едномесечната връзка с вратаря. Близките приятели на сексапилната блондинка казват, че никога не са я виждали толкова щастлива. \"Явно любовта дава криле\", смеят се те.

\"Едва ли обаче ще й трябват такива\", коментират други при вида на луксозната и придобивка..

8 Коментара

бфг

преди 7 години

богатото гадже да плати да й оправят веждите

Коментирай

niko

преди 7 години

taia se natiskala na edin "pevec" da i dade "feat" v novata si pesen ,toi se suglasil no i kazal ce ako iska da se snima v klipa i da ima "featuring" trebva da mu dade polovinata pari za videoto o toest 10 000 leva . tq se suglasi teikato priqteliat i shtial da i gi dade .dal i gi ama tq gi prusnala v PP.popitala peveca ako mojela da my dade parite po -kusno ama toi i otkazal. tq se izdraznila i my kazala "djordan da ne bi da e vzimal pari ot Monika Valerieva za klipa ",a pevecut i otgovoril "da,ama ti ne si Monika Valerieva" sled niuakolko dni Anjelina razbarala ce vuprosniat pevec e snimal v klipa si Kristina (kristiana ) ne i pomna imeto ,Anjelina se qdosala i my pisala "sega gajeto mi shte me yredi da vlqza v VipBrother i kato stana mnogo izvesna ,ti shte mi se molish za klip s mene " milata....

Коментирай

xxl

преди 7 години

tazi pak kva e i za kvo se bori, osven za EBAN, drugo?

Коментирай

Pff

преди 7 години

Toq bokluk nenormalen ne se sprq. Drapa sus zubi i nokti izvestna da stava. S koi li ne se izeba , shto ti e taq slava ma angelino nito si umna nito si krasiva nito talant imas. Skrii se s tiq plateni statii che si mnogo jalka

Коментирай

хх

преди 7 години

еби се и ти та да имаш

Коментирай

ll

преди 7 години

АБЕ ХОРА ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С КОЙТО И ДА БИЛО! ЩЕ ВИ КАЖА! ЗАЩОТО ВИЕ НЕ СТЕ НА ТЯХНАТА ИЗВЕСТНОСТ , ПРАВИТЕ ГО ОТ З А В И С!!!

Коментирай

[[[

преди 7 години

a ti

Коментирай

xxxxxLLLLL

преди 7 години

натискай се и ти стига да можеш ДА АМА НЕ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.