Плеймейтката Жанета заформи тройка под душа

https://hotarena.net/lubopitno/pleimeitkata-janeta-zaformi-troika-pod-dusha HotArena.net
Плеймейтката Жанета заформи тройка под душа

За плеймейтката Жанета Осипова няма почивен ден, видя HotArena. 


Надарената блондинка денонощно е заета да дразни мъжете в риалитито „Фермата“ като се разхожда полугола напред-назад из стопанството и заема провокативни пози.

 

В понеделник вечер тя успя да осъществи програма максимум - направи първата си тройка като придърпа двама от участниците в шоуто под душа и се изкъпа с тях.

Под завистливите погледи на останалите състезатели Жанета дълго и напоително се плацика с адвоката Асен и фокусника Йордан, като сластно извиваше тренираното си тяло. Компаньоните й с удоволствие я обливаха с душа и я наблюдаваха отблизо как размазва пяна по гърдите си.

 

„Като изляза от шоуто ще се хваля, че съм се къпал с Жанета Осипова“, заяви Йордан, който има сериозна приятелка извън фермата. „И аз, и аз!“, добави превъзбуден адвокатът и семеен мъж Асен.

 

3 Коментара

ами,

преди 3 години

Много просто парче е тази.Подиграват и се всички във фермата и не само там.Изкефи ме фермера Боби като направи съпоставка с гъзещата се плейЛейка под душа и сечащата дърва Мария.Посочи Мария и каза -ето това е жена.

Коментирай

Забавно

преди 3 години

Какъв е тоя разплут задник. На снимките в инстаграма е със супер малко и гладко дупе, а на живо има целулит. Не че имам нещо против човек да има несъвършенно тяло, но когато го презентираш, че си слаба като фиданка със супер тяло и го заглаждаш с 10 програми и филтри е смешно и не лъжеш другите, а само себе си. Другите ти се смеят.

Коментирай

:)))

преди 3 години

Задникът и най-малкия проблем на оФцата.Междуушието и е кухо.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.