Похвалиха МЕГЗ за рекорден рейтинг и в „Пресечна точка“

https://hotarena.net/laifstail/pohvaliha-megz-za-rekorden-reiting-i-v-presechna-tochka HotArena.net
Похвалиха МЕГЗ за рекорден рейтинг и в „Пресечна точка“
От Нова Телевизия похвалиха МЕГЗ с рекорден рейтинг за участието ѝ в “Пресечна точка”.

Каканашева вече официално има нов рекорд в личната си рейтинг колекция. След като има рекорди - за най-висок рейтинг в “Черешката на тортата”, “Втори пран с Карбовски”, “Папараци” от времето на Венета Райкова, цели два рекорда в “Биг Брадър” - за най-гледан лайф и най-гледан дейли епизод. След като риалитито и с Нова - INSTAQUEEN- също държи титлата за най-гледано интернет риалити, вчера Каканашева развя знамето на най-високия рейтинг и за “Пресечна точка” по Нова Телевизия. За това се похвали екипа на предаването в социалните мрежи чрез фейсбук страницата на формата:

“ Рекорден рейтинг за “Пресечна точка”. Категоричен успех отбелязва NOVA през октомври, демонстрирайки превъзходството от 29% среднодневно и 21% в праймтайм спрямо прекия конкурент в най-привлекателния зрителски сегмент (18-49 г.). Данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент България сочат още, че близо 30% от българите в активна възраст избират да гледат NOVA в праймтайм”.

А главния редактор на предаването Иво Тодоров лично защити Каканашева, която тази седмица като коментатор в предаването за пръв път споделя публично политическите си възгледи и буквално изуми зрителите - с познания, изказ и аргументираност. Иво Тодоров използва личния си фейсбук, за да защити Каканашева: 
“ По принцип се въздържам от даването на обяснения и празните спорове, но...

Не мога да разбера тези, които нападат Мегз, че не разбирала нищо от ислямски фундаментализъм, от изборите в щатите и от антично културно наследство. Чули ли са я какво говори или си се упражняват в злословие по принцип? Момичето е изключително подготвено и аргументирано в тезите си. Целта на Пресечна точка не е да дава дума на институции, иначе щяхме да поканим външния министър. Опитваме се да чуем позициите на хората, които по свой начин са лидери на обществено мнение в различни социални групи и с различна експертиза. И съчетаването на наглед несъчетаемото е наистина интересно. До утре!
Мегз, Петьо Блъсков и Милен Керемедчиев ще коментират важните теми на деня до Петък в 16 часа в “Пресечна точка” по Нова Телевизия.
 

8 Коментара

......па

преди 3 години

То да те похвали Бардак "нова" тв.си е падение.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Ох, много ми е гот, поредната порция манджа с грозде подправена с щипка благовонен какнаш! Браво каканашарена, хвала на такива болгари. Сега покажете как каканаша сриже овце и прави саламурено сирене, докато някой коч и се дърви на непипаното от хирурзи носле.

Коментирай

??

преди 3 години

Не сме видяли „рейтинга”!!! Не оспорвам,не приемам!! 100% висок/негово величество рейтинга'/и при участието на Деси Банова. 100% ще бъде и при участието на Николета Лозанова,Светлана Гущерова,Мария,Фики и цялата гилдия на известни само с това,че са известни!!! С какво обаче .....с халтура и кич!!! Каква е визията на „Пресечна точка”???? Да пресичате компетентни ,ерудирани,професионални коментари за да може и аудиторията да мисли и дебатира. Или това не вдига процентите???? Присъствието на изкуствени ,силиконови ”кукли” и синоптички ще повиши процентите до време,защото хората са любопитни, но не и глупави!!! Съжалявам,че в понеделник и аз Ви „повдигнах” рейтинга!!!/Бутафорна НоваТВ/

Коментирай

Стефи

преди 3 години

Пълни измислици , лично аз и покрай мен приятели никой не го гледа , поне един да имаше !

Коментирай

Виктор

преди 3 години

И сама ли си е поръчала тази статия ?

Коментирай

Хахахахаха

преди 3 години

Ами рекорда за рейтинга е за месец ОКТОМВРИ, а пък тя се появи там през НОЕМВРИ. Колкото и да ѝ се иска на Каканашева вдигането на рейтинга да е нейна заслуга, хич не е. Очакваме статия след около месец с реално инфо по въпроса. Опасявам се, че може и да ударят дъното. По-полека с лъжите, баламите са малко. Не сме овци.

Коментирай

.s

преди 3 години

Ау, само 6 коментара под статия за Мегз! Очаквах поне обичайните 20 :)

Коментирай

Тъй тъй

преди 3 години

Каканаша е зает да си оправя реномето, копирайки мненията на интелигентни хора. Че ученето и придобиването на знания са трудни неща е ясно, но и копирането все пак отнема някакво време, а при нейните капацитети явно ѝ запълва ежедневието. Да не забравяме, все пак, че цяла седмица я даваха по телевизията. Та няма време да си коментира статиите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.