Поли Генова иска сватба, но няма предложение

https://hotarena.net/az-jenata/poli-genova-iska-svatba-no-niama-predlojenie HotArena.net
Поли Генова иска сватба, но няма предложение
Поли Генова, която тази седмица зрителите на Нова тв гледат в предаването „Черешката на тортата”, а след дни ще блесне и в новия сезон на шоуто „Като две капки вода”, иска сватба, на която пред всички приятели и роднини, да каже „да” на любимия си. Само че засега няма предложение.

Не, не тлее конфликт в хармоничната й връзка с Джоузеф Шардон, с когото имат син Даниел. И все пак е факт, че предложение за брак все още няма. А пък Поли, която до преди да стане майка никак не е била привлечена от идеята да става госпожа, не крие за промяната в нагласата й. „По време на бременността осъзнах, че давайки нов живот, ми се иска по някакъв начин традицията да бъде спазена, макар че винаги съм била против брака и документите не са ми се виждали много привлекателни и впечатляващи”, призна тя. С Джоузеф, с когото се запознават през 2016 г. на наградите на „БГ радио” в Пловдив, не са сгодени. Той не й е правил предложение, но пък явно са говорили по темата, защото певицата издава: „Може би, както казва Джоузеф, не е изключено да се случи някой ден”.

Това обаче не влияе на щастието им. Певицата, която ако се омъжи за Джоузеф, ще бъде Поли Шардон, не пропуска да го похвали всеки път, когато стане дума за него. Двамата заедно се грижат за сина си. Поли съвсем целенасочено не искала детегледачка, защото държи с Джоузеф да прекарват максимално време със сина си. Разбира се, винаги когато имат възможност и не са на работа, се включват и нейните родители. „Половинката ми е изключително спокоен човек, за разлика от мен. Заедно сме заради неговото разбиране и търпение”, споделяла е Поли, която освен всеотдайна майка, продължава да работи усърдно върху музикалната си кариера. Джоузеф я подкрепя изцяло. Двамата са партньори в истинския смисъл на думата. „Голяма опора ми е особено сега, в тези тежки времена. Хората на изкуството почти нямаме работа. И наистина съм безкрайно благодарна, че животът ме срещна с него”, споделя изпълнителката.

Джоузеф се чувства добре в България, но любимата му знае, че му липсват приятели и среда. За щастие малко по малко започва да ги намира и тук. Джоузеф, който работи във фирма за сценично осветление, се премества тук, заради любимата си. И понеже тогава почти не знаел български език, не му било лесно да контактува с роднините и приятелите й. Само че доста бързо напредва и в тази посока. Плюсът в това, че Поли и Джоузеф са с различни националности е, че малкия Даниел ще говори няколко езика. Поли му говори на български език, а Джоузеф, който е от Нидерландия, а майка му е от Филипините, се обръща към сина си на нидерландски. Родителите пък си говорят на английски.

Двамата се запознават през 2016 г. на наградите на „БГ радио”. Джоузеф дошъл на партито и на английски помолил певицата да се снимат. На следващата година се видели пак на същото събитие. Тогава пламнала и любовта им. Когато Поли забременява, Джоузеф не се поколебава да се премести в България. Той също е свързан с шоубизнеса. Компанията, в която работи, се занимава със сценично осветление и на спектакъла, на който срещнал Поли, трябвало да следи дали всичко е наред. Сега той работи дистанционно от България, но често пътува до родната си страна, като в много от случаите певицата го придружава. „Сега, заради пандемията, не пътуваме никъде и останахме тук. Положителното е, че бяхме благословени да преживеем всички заедно като семейство ценни моменти като първите стъпки на Даниел, първите му думи”, споделя Поли.

Певицата води доста забързано ежедневие дори в пандемията. Между записите, интервютата и снимките тя се старае да намира време за битовизмите, с които се занимава всяка майка – чистене, пране и най-вече време за детето. Обожава да е с Даниел, да играят, да учат нови неща. Той я учи на търпение и жертвоготовност. Поли признава, че с него си дава сметка, че светът се променя толкова бързо, че винаги има какво да надградиш, в каква посока да се обогатиш.  Певицата се справя доста добре с всички ангажименти. Толкова, че въпреки пандемията, миналата година издаде албума си „Твоя” и участва в шоуто „Маскираният певец”. Сега работи по нови песни и се подготвя за изявите си в шоуто „Като две капки вода”.

5 Коментара

Ами чакай си

преди 3 години

Тез “звезди” толкова ли са го закъсали, че да ползват медиите и познатите си “ приятели” да пишат статии , какво искат и мъжете или жените , да се напънат и насила да го правят. То насила Щастие няма ! Ако някой иска нещо, го прави, без да чака друг да му казва как да си живее живота! Явно, човека не иска и това е !

Коментирай

е

преди 3 години

Като Мариана Попова - години наред чака и от двете си връзки, накрая - о, не ни е важно, много е скъпо......blah, blah.....просто в БГ вече е едва ли не срамно това. А и е загубило смисъла си за защита на жената (страните) в случай на развод или смърт, защото в бг хората са бедни, така започват, така се разделят. Няма какво да делят освен развалените си отношения. За разлика от Америка например, където е нормално, желано, всички го правят и се стремят към това от емоционална и всяка гледна точка.

Коментирай

!!!!

преди 3 години

В София сключване на граждански брак без ритуал и музика е безплатно. Ако на някого това му е скъпо, то значи, че никой не му е предложил брак. Като на Мариянчето Попова.

Коментирай

/////

преди 3 години

Поли е надценена като певица.Облича се кичозно и си прави смешни прически,но е срещнала правилния за нея човек.Радвам се,че си имат детенце и е щастлива.В "Черешката" се представи много добре.

Коментирай

11

преди 3 години

Много хубави разсъждения...само питам се...дали хора, които не сключват брак са попитали бебето си дали иска да е дете на такива родители....щото аз примерно изоообщо не бих искала....та мисълта ми е да задминем его манията брака е за мен понеже някой се бетонира да ме обича слаба, дебела ,умна, тъпа и да се фокусираме върху това....аджеба...какво причинявам на собственото си дете...какви мисли ще го налегнат някой ден...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.