Политологът Слави Василев разведе миската Славена Вътова

10 Октомври 2022, 20:00


Баща му – приватизатор на завода Мраз, е против връзката им, гласи го за президент на България

 

Младокът Слави Василев е роден в София на 29 април 1984 г. Завършил е международни отношения в Америка, а преди това учи и живее в Париж повече от 15 години, пише Минаха години. Преди да се захване с политика, работи в семейната компания, която се занимава с инвестиция в сферата на недвижимите имоти. Самият той живее в апартамента на баровската улица „Оборище“ в кооперацията на Лили Иванова в съседство със Славена Вътова.

С миската, която има две деца, Слави изживя бурна, но бърза любов. Манекенката и доскорошна водеща на куп предавания се раздели със съпруга си Юлиян Цолов заради връзката с Василев. Тя дори се пренесе в дома на новия си възлюбен, но бащата на политолога дал ясно да се разбере, че тя няма място в семейството.

Бившият телевизионер, приватизатор и спонсор на БСП Васил Василев вижда сина си като следващ президент на България и не може да позволи снаха му да е бивша миска със съмнителна репутация и две деца от бизнесмен с прякор Вълкът от Уолстрийт, осъден в Америка за измами.

Така любовта между двамата приключила със скоростта на светлината, а Свали се теши с няколкото си луксозни коли, които кара из София.  

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
h
преди месец
0
От кога 40 годишен мъж е младок?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
питър
преди месец
0
друго си е 20 годишен пубер
питър
преди 2 месеца
0
тези пък за нещо повече от тая ли се имат?все едно да си "приватизатор" от България е нещо по престижно от най-древната професия...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени