Помните ли Пепа Славчева от "Адрес 4000"?

31 Юли 2023, 11:00


Пловдивската тв звезда ще става свекърва на Лиляна Боянова от Би Ти Ви


Журналистката Лиляна Боянова изкара романтична почивка със своя колега Николай Пенчев. След като третата водеща на централните новини по Би Ти Ви Виктория Готева-Димитрова взе отпуск, за да се омъжи за Евгени Димитров-Маестрото, бе ред и на Боянова да отиде на море в жегите заедно с новата си любов, пише Минаха години.


Красавицата, която през май стана на 40 години, изглежда отлично в изрязан бански за радост на останалите посетители на морския бряг, но тя има очи само за Пенчев. Двамата влюбени точно преди година оповестиха официално, че са заедно със снимка, отново от морето в Гърция. На нея Боянова нежно целува Пенчев, който се е усмихнал до уши. "Тази снимка отразява един миг щастие, защото не е важно къде си, а с кого и всяко място е хубаво, ако си с човека, когото обичаш”, казва телевизионерката. Двамата обаче ревниво крият личния си живот и има защо - Боянова е всеки ден на екран в най-гледаното време, а зад гърба си има няколко връзки с популярни мъже. Сегашният й спътник пък носи името на баща си - телевизионния оператор от Пловдив Николай Пенчев, съпруг на Цветана Манева и Пепа Славчева, водещата на „Адрес 4000”.

За любовта между голямата актриса и Пенчев, който по онова време е само осветител в театъра в Пловдив, където, Манева е прима, се носят легенди. За да впечатли красивата звезда, Николай влиза с колата си в един от градските фонтани, но бракът им издържа само четири години. От него се ражда единствената наследница на Манева Надежда Пенчева.

След развода Николай се жени за известната телевизионна водеща на „Адрес 4000” Пепа Славчева и двамата остават в Пловдив, за разлика от Манева, която се мести в столицата с щерката.
Николай Пенчев-старши и Пепа са влюбени до последния му ден през 2008 г. и загубата му довежда Славчева до безмерна скръб. Трябвало да мине доста време, докато
изстрада и преживее по своему загубата на човека, с когото е била и творчески партньор. Ники е почти несменяемият оператор на „Адрес 4000” в продължение на 20 години. „Съдбата е била благосклонна към мен и в личен, и в професионален план. „Адресът” беше голямото ми училище. Може на моменти да съм изглеждала
сълзливо, да съм звучала прекадено сантиментално, но то е, защото съм преживявала всичко. Имам способност да предизвиквам доверие, да изследвам хората и това ми помогна в работата”, казва майката на сегашния мъж на Лиляна Боянова.

Спасение за Славчева са внуците защото само 14 дни след смъртта на съпруга й на бял свят идват близнаците Крум и Филип. Логично с родители като Пенчев и Славчева, синът им също избира телевизията за своя съдба. Той остава зад камерата като баща си и е режисьор и продуцент на много предавания.
Първият му пробив е в сериала „Домашен арест” с незабравимата Татяна Лолова, а професионалният му път е свързан основно с Би Ти Ви, където среща и любовта. С майката на близнаците си Николай Пенчев-младши е разделен, както и Лили Боянова - с бившия си съпруг. От него тя също има син Камен, който е вече на 12 години.
„Вярвам, че семейството е най-важно в живота на човек и Бог ни обича чрез нашите най-близки хора”, казва Боянова. Красивата новинарка обича да се хвали с рекорда на родителите си, които вече са 40 години заедно и да показва свои детски снимки с тях.

Всички фотографии са правени от дядо й Иван, който бил любител, но е запечатал най-важните моменти от началото на живота на прекрасната си внучка. С брат си Иво, който е юрист, новинарката доста се е била като дете но днес двамата се много близки, а наскоро той я направи леля за втори път. „Когато се появи неговият син Ангел, разбрах колко е хубаво да си лепя", признава телевизионерката. По всичко изглежда, че тя най-сетне е срещнала своята сродна душа в лицето на Пенчев и романтичната приказка за двамата тепърва предстои.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Е. Х.
преди месец
0
А, това за този осветител от театъра дето паркирал във фонтана пред кметството във Филибето вече съм го чел в “ Марица”. Неговият син в кой фонтан е паркирал за да впечатли Лили?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Венци
преди месец
0
Никой нито помни тая провинциална говорителка, нито пък някой се интересува от нея и някой член от Пенчеви! Всяко чудо за 3 дни! Днес се е,ат и утре се разделят!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Адресат
преди 2 месеца
0
Адрес 3400 отива на адрес 4000 - голяма работа!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Боян
преди 2 месеца
-2
Ревниво крият личния си живот, защото Лиленцето е видна тиня…
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени