Попфолкът се изчерпа за Андреа, ще прави музика на английски

https://hotarena.net/az-jenata/popfolkat-se-izcherpa-za-andrea-shte-pravi-muzika-na-angliiski HotArena.net
Попфолкът се изчерпа за Андреа, ще прави музика на английски

 \"Започнах да правя песни на английски, защото българският попфолк достигна своят връх на развитие. На мен това не ми стига.“

Така певицата Андреа отговори на въпрос на свой почитател защо се е насочила към правеното на английска музика. От няколко дни блондинката активно споделя нови снимки, които вероятно са част от новите й проекти, пише „България Днес“. Наскоро се срещна и с румънския хитмейкър Кости.

5 Коментара

кати

преди 4 години

А ръцете под водата е забравила да фотошопира и се вижда колко пухкава е всъщност.Тая Андреа,винаги съм се чудела всъщност голяма комплексарка ли е ,или се прави на интересна с цел популярност........каква певица е тя като няма никакви гласови данни,едно мяукане и това е.

Коментирай

Наталия

преди 4 години

Добър ход. Андреа има всички данни да пробие и на запад, и да бъде истински оценена, а не като тук. Английския ще й отвори много врати. Браво на Андреа, успехи, gud luck и целуфки!

Коментирай

ахъ

преди 4 години

Беше времето, когато английския отваряше врати, в кой век живееш? Сега няма образован човек, който да не говори поне 2 чужди езика. Даже мангалите, които берат ягоди на Острова говорят английски. А на Андреа някой трябва да отвори вратите на дебелариума, че вече е придобила застрашителни размери. Не ме интересуват фотошопираните й сесии, те са на нереален човек, знам я как изглежда на живо точно в този момент- прасе. А прасе кариера не прави, особено ако е одъртяло прасе.

Коментирай

vvv

преди 4 години

над водата е един човек, под водата- друг. Краката и мязат на диреци, а пръстите на ръцете на кебапчета. Успешна кариера, фалшива краво, поне да можеше да пееш! Евала на Кобрата, че ти би шута, стигат му излагацийте с теб!

Коментирай

М. Д. (Black Sabbath)

преди 4 години

Good luck*

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.