Поредната чалгарка: Ергенка се намърда в „Пайнер“

06 Юни 2023, 06:59


Мария Самър, какъвто е музикалният псевдоним на Мария Николова от приключилото наскоро риалити предаване „Ергенът“ се вля в редиците на „Пайнер“.

 

"Да бъда певица беше детската ми мечта! За мой късмет тя се сбъдна! Проектът е подарък за рождения ми ден от мой близък.

 

Винаги съм била водена от идеята, че животът е кратък и трябва да се забавляваш и да правиш каквото ти е хубаво, затова направих и песента „Сам се изпрати“. Харесва ми, надявам се и на другите да им хареса. Ако вярваш, мечтите се сбъдват!", коментира пред „България Днес“ новината новата звезда на чалга сцената.

 

Текстът е насочен към харесван от жените мачо, който успява да оплете в любовните си мрежи Мария. Тръпката обаче изстива в момента, в който Самър вижда телефона на обекта на своите чувства и установява, че изгората й пиша на други жени. Разочарованата брюнетка разкарва мачото.

 

В живота Мария трудно скъсява дистанцията, а близките й приятели се броят на пръстите на едната ръка. Не обича да споделя за любовния си живот, но споделя че ако можеше да промени нещо, вече щеше да е щастливо омъжена.

 

Убедена е, че двама души биха могли много по-лесно и по-бързо да се привържат един към друг в изолирана среда, тъй като в реалния живот много фактори разсейват и пречат.

 

Именно заради това Мария вярваше, че може да се влюби в Ергена, и прекрачи прага на предаването с тази надежда, но не ѝ се получи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до ами,
преди 3 месеца
-8
едната искаше ролекс другата кафемашина а третата май 100 кила суджук и 50 кила сурова селска наденица
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хаха
преди 3 месеца
-2
Нормална и уважаваща себе си жена-не говоря за кандидат-чалгарки и инфлуенсърки,не би влязла в подобен формат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 3 месеца
0
Всички влизат за да се рекламират без изключение.За нищо друго.
питър
преди 3 месеца
0
ясно е, че се пънат да се рекламират, но какво по-точно рекламират и с каква цел?
ами,
преди 3 месеца
0
Всяка една със собствена цел.Ергенът също се рекламира.Разрови се малко из интернет и ще видиш сам.
hhhhhhh
преди 3 месеца
-9
Да, голяма реклама си направи простия Ерген - за 3 миризливи "концерта" из България, се изложи. Вместо да го презентират като световноизвестният, дошъл тук в бедна България да ни запознае с творчеството си, едва ли не благотворително, станаОня льольо от Ергенът ще свири, че си няма друга работа.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени