Пошло: Мара Отварачката снима задните части на щерка си (СНИМКА)

https://hotarena.net/az-jenata/poshlo-mara-otvarachkata-snima-zadnite-chasti-na-shterka-si HotArena.net
Пошло: Мара Отварачката снима задните части на щерка си (СНИМКА)

Мария явно иска дъщеря й Марая да тръгне по нейния път на голотиите и пошлостта.

Пенсионираната чалга певица, която запълва времето си с по 20-30 снимки на ден, щракна задника на 13-годишната си наследничка. Отварачката искаше да се похвали със стегнатото дупе на дъщеря си и публикува фото на задните й части, които са обути с прилепнал клин, видя „Уикенд”. Кадърът предизвика сериозно възмущение сред голяма част от последователите на Мара, които я упрекнаха във вулгарност.

„Може ли да снимаш така дъщеря си?! Гнусно е! Още е малолетна и я учиш на пошли неща. Горкото дете...”, цъкат с език потресени от снимките на заралийката, която обича да демонстрира, че семейството има хубави гени.

 

 

17 Коментара

х

преди 2 години

Маро, теб хората те знаят що за птица си, но не намесвай детето!

Коментирай

Лора

преди 2 години

Къси крачета , грозничко подготвя се от майка си и баба си за живота.

Коментирай

Мими

преди 2 години

То пък всички дългокраки едни красавици... Каква е връзката височина=красота. Иначе домашното възпитание си е техен проблем.

Коментирай

Ману

преди 2 години

Що пък трябва да си висока, за да си красива. Има мн хубави миньонче та и много грозни високи кранти. Детето е хубавко, и моите дъщери си правят снимки, това са тийнеджърките днес, пък това не значи че са ку..... и.

Коментирай

Но Ману

преди 2 години

Съгласна с теб! Най хармоничните тела са на жени до 170 от там нагоре!!! Крантииииии !

Коментирай

Ценител

преди 2 години

Да красотата е в пропорцийте ! И 190 да си пак може да си с къси крака! Всичко е пропорция!

Коментирай

Хаха

преди 2 години

Трябва сериозно да не сте наред ако мислите че жената трябва да е кон 1.90 за да е красива,напротив даже,жената е много по симпатична когато е мъничка и крехка,ева ланготия,дженифър анистън,джесика алба и прочие са само примери за това а Мара е дъно и винаги е била

Коментирай

Антония

преди 2 години

Имах надежди, че като наля толкова пари за образование на щерка си, няма да я пусне по същата плоскост. + това яркочервен маникюр в учебно време на 14 години...

Коментирай

хаха

преди 2 години

Завист! :D Хармонично тяло е това, което е гледано и поддържано добре. 170 е нормален, среден ръст. Защо ли си дало горна граница, а долна не? Защото имаш очевидно зверски комплекси на тема ръст. Под 165 няма как да изглеждаш хармонично. Сори!

Коментирай

f

преди 2 години

Кой е споменал за 1,9? Не може ли да си с нормален ръст, без да се изпада в крайности и да си над 1,9 или под 1,6? Кое му е хубавото да си ниска, дребна, малка и недоразвита с телце на дете? За екрана е нормално да избират дребни актриси, за да е по-лесно да ги съвместят в двойка с актьори със среден ръст и така мъжете да изглеждат големи и високи до тях. Но нито внушаваш уважение и респект, нито хората те приемат насериозно. Колко хора вече виждам как звънят или ходят в разни американски програми и шоута - като това на Уенди Уилиямс, Кевин Самюелс и прочие и питат какво да правят, за да бъдат приети по-насериозно, заради ниския си ръст и дребните си пропорции, които често вървят с бебешко лице. Ниският ръст е проблем! Хората те приемат много ама много по-трудно насериозно. И също имам позната учителка, която казва, че понеже е с размера на учениците, не я слушат, не я уважават и не я приемат насериозно, както по-високите й колеги. Първичният мозък на човек е така устроен, че винаги преценява тези неща. Истината е, че дребните ниски жени просто завиждат, затова са измислили куп тъпи клишета за самоутеха, като тая простотия с малките парфюми, която си повтарят като мантра. Високите с нормален ръст жени нямат нужда да си измислят подобни клишета, зад които да се крият. :)

Коментирай

f

преди 2 години

тези неща. Истината е, че дребните ниски жени просто завиждат, затова са измислили куп тъпи клишета за самоутеха, като тая простотия с малките парфюми, която си повтарят като мантра. Високите с нормален ръст жени нямат нужда да си измислят подобни клишета, зад които да се крият. :)

Коментирай

Nelly

преди 2 години

Умът ми изпадна когнитивен дисонанс от вида на тази снимка! И от част от коментарите. Какво се е случило с В нашия свят, че майка снима и дори ПОБКИКУВА снимката на собственото си детенце пред безбройните погледи на всякакви хора в интернет! Да го облече и накара да позира по този начин пред очите на всякакви извратени и недоброжелателни хора,да го оглеждат и обсъждат. Защо? Да получи комплименти? Няма ли капка чувство, кое бива и кое не...защо не го остави да си кара пуберитета и училището, а не да се хвали с детското му дупе! А коментиращите ще се избият да обясняват колко тоно висок трябва да си за имаш право живееш. Иначе мри. Побъркания ви свят, където най -важното е как изглеждаш, до степен да стигнеш това дъно и да го изровиш дори! ,

Коментирай

Мариела Стамова

преди 2 години

Крушата не пада по-далеко от дървото-мъдростта на българските поговорки.Не знам какви пари и кой ги плаща за училището в което учи,но това ,което вижда и научава от майка си и баба си -готово е за занаята!

Коментирай

Nina

преди 2 години

Кои задни части..нормална снимка,,стига вече...

Коментирай

Лупи

преди 2 години

Напълно съгласен с Мариела Стамова!

Коментирай

A

преди 2 години

Е какво да е дупето на дете на 13 с нормално телосложение...а ако толкова си харесва гените, нямаше само с едно дете да се ограничи

Коментирай

А

преди 2 години

И самата тя нямаше да е с куп корекции, ако си харесваше гените

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.