Потрес! Гърдите на Мика Стоичкова увиснаха грозно (Снимка)

https://hotarena.net/laifstail/potres-gardite-na-mika-stoichkova-uvisnaha-grozno HotArena.net
Потрес! Гърдите на Мика Стоичкова  увиснаха грозно (Снимка)
Циците на Мика Стоичкова са увиснали грозно от кърменето. Това се набива на очи от разголените снимки, с които щерката на футболното величие Христо Стоичков залива интернет в последно време. Хубавата Мика го играе млада разкрепостена майка с доста еротични кадри в социалните мрежи, но мъжката част хич не е очарована от спихнатия ѝ бюст. За капак пък легендарният ѝ баща Ицо Стоичков взел да я хока, че прекалява с разголените си изяви и става за резил в хорските очи.

П
реди да стане майка Мика Стоичкова пъчеше не особено големи, но за сметка на това стегнати и напращели гърди, с които хващаше мъжкото око. След раждането на първородната ѝ дъщеря Миа обаче законите на анатомията явно са тръгнали рязко срещу нея. Близки до легендарната фамилия твърдят, че младата майка кърмила щерка си почти до втората ѝ годишнина. Именно това се оказало фатално за провисналия в момента бюст на Мика. Самата тя също не била на кеф от деформацията, но се утешавала, че това е естествена промяна при майчинството и е единствено в името на детето.

Твърди се, че Мика отдавна иска да ремонтира бюста със силикон, но така и не може да се реши на тази стъпка. Работата е там, че Стоичковата щерка се страхувала от самата операция и няма смелост да легне под ножа, писа Уикенд.

Иначе Мика е склонна на козметични корекции по себе си. Преди време тя си напомпа изтънелите си устни с хиалурон и вече с охота раздава тунинговани усмивки и целувки в мрежата. Това обаче е далеч по-лека процедура в сравнение с имплантирането на силиконови гърди, за което на Мика все още не ѝ стиска.

Освен това против изкуствените цици бил баща ѝ Христо Стоичков. По-големият кахър на Камата обаче бил разюзданото ѝ поведение в интернет. Като типичния ревнив баща Ицата се видял в чудо от разголените снимки на щерка си напоследък и започнал да ѝ се кара. Често се стигало и до по-сериозни семейни разпри. Непокорната Мика обаче винаги се измъквала с оправданието, че в момента е необвързана и като независима жена е свободна да се показва пред хората, както намери за добре.

Вече повече от година и половина тя гледа щерка си Миа сама. В началото на 2019 г. Мика се раздели с бащата на детето си Айкут Рамадан. Двамата се ожениха в Щатите през лятото на 2016 г., а същата есен се роди Миа. След раздялата звездната щерка имаше тежък период на депресия и твърдеше, че си е взела почивка от мъжете.
Въпреки това редовно пълзяха слухове, че върти тайни любовници. Първият такъв бе бивш аржентински футболист на име Кевин, с когото бе засечена няколко пъти в интимна близост. Преди време я заподозряха, че има вземане-даване с личния ѝ фитнес треньор. Сега пък за новата ѝ тръпка е спряган рапърът Кристо. Говори се, че чрез него Мика се е насочила към музикалния шоубизнес, но отношенията им може и да са отвъд чистия професионализъм.

11 Коментара

555

преди 3 години

Изглежда отчаяна за мъж.

Коментирай

??

преди 3 години

Толкова егоцентризъм може само да навреди. Да си вярваш е едно,но да нямаш реална преценка за това как изглеждаш е неприятно . Снимката дори не е професионална. Ако беше можеше да се търси „някаква идея” на автора. Ама не се „поствайте” нон-стоп..!! Красивото е скрито.Естетите ще го видят.

Коментирай

абе,

преди 3 години

Никой не се интересува от нея.Също и от дъщерите на Сираков и Раева.

Коментирай

1

преди 3 години

Има сега с някакъв кретен ходи там, и гледам шибаните и видео истории

Коментирай

Ицата

преди 3 години

Аз пък бих я порнал. Не е лоша.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Тя Мика нито е пръв интелект нито е първа младост. Времето и гравитацията не прощават.

Коментирай

hoi

преди 3 години

"Тежката" съдба на футболните деца - винаги в сянката на бащите си, кариера няма, изхарчени едни пари за някой по-престижен университет, домъкнат някой прошляк за зет, разведат се, ако имат късмет няма да имат деца от него и така, докато осъзнаят, че гонят 40-така, провиснали са, а отдолу идват нови стегнати 20 годишни, които да им вземат мъжа.

Коментирай

4444

преди 3 години

Тая уж вървеше естествена,гледам и тя надула джуки. Нема що...

Коментирай

До фигаро

преди 3 години

Дърта мастия безработна си ти!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Ей, много злоба има на този свят, Боже! Да си жива и здрава, миличка, знам, че завиждаш. Един съвет от мен. Учи, работи, печели и след това можеш да си почиваш. Но да ми злобееш и да ми се друсаш по чалготеките, да ми симулираш работа и да ми св репчеш по форумите, няма да я бива тази.

Коментирай

я

преди 3 години

ебати грозното чучело....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.