Потвърдено: Брад Пит пристига у нас за годежа на щерката на Цеци Красимирова!

https://hotarena.net/laifstail/potvardeno-brad-pit-pristiga-u-nas-za-godeja-na-shterkata-na-ceci-krasimirova HotArena.net
Потвърдено: Брад Пит пристига у нас за годежа на щерката на Цеци Красимирова!

Брад Пит ще дойде у нас за вечер в края на септември на морето, твърди „България Днес”.

Първоначално звездата ще е в Белград по покана на местен бизнесмен за голямо частно медийно събитие- откриване на хотел. Хонорарът му е 40 хиляди евро и ще остане една нощ. Американския красавец вече е бил в страната през 1988 година, преди да стане известен. Тогава се е снимал във филма „Тъмната страна на слънцето”, в който си партнира със сръбската звезда Милена Дравич.

Веднага след като приключи ангажиментът му в Сърбия, Брад ще дойде у нас на морето, където се планира да е годежът на дъщерята на Цеци Красимирова - Джудит. 22-годишната моделка ще размени пръстен с любимия си - мистериозен испанец. Брад Пит ще бъде изненада за бъдещата младоженка, която си пада по актьора и е гледала всичките му филми. У нас холивудският красавец ще дойде за половината от хонорара, който му дава сръбският бизнесмен. След това ще си тръгна с частен самолет.

Засега няма отмяна на плановете на Брад Пит заради заразата, която обви света в паника. Агентите на актьора не са притеснени от коронавируса, а и смятат, че до края на септември всичко около заболяването ще отшуми.

Що се отнася до Джудит, за която Брад ще е изненада, тя от години се интересува от актьорско майсторство и от тази година смята да го изучава в Испания, където живее с майка си. От няколко месеца Красимирова се е преместила при годеника си. По-малко от шест месеца след като майка и, Цеци каза „да” на любимия си милионер Майк, нова сватба се задава в родата. Вероятно тя ще се случи чак следващата година и при всички положения ще е като в приказките.

9 Коментара

:)))

преди 4 години

А ще му платят ли 40 000 евро????

Коментирай

hhhhhhhh

преди 4 години

Да, голяма изненада ще е за момичето, след като го изтиписахте. Супер новина, направо... Имаме си достатъчно дърти алкохолици и в България - нямаме голяма нужда от него. Да докарат Джоли-то. Тва вече ще е нещо вълнуващо.

Коментирай

hehe

преди 4 години

винаги ми е било странно как хора, които разполагат с милиони, могат да имат хонорар за лична поръчка! Какъв е смисълът да си милионер, ако всеки с някакви добри финанси може да те привика???

Коментирай

Ивон

преди 4 години

Понякога се чудя как ви раждат главите такива глупости? Човекът е милионер,ако не и милиардер, нима вярвате че за 20 хил ще се навие да дойде на някакво безизвестна девойчица. То ако беше така всеки да си го поръчва за сватбата. Даже хонорара на Цеца е по-висок от измислените ви писания. Чак пък потвърдено , смяяяяяяяях

Коментирай

Гоши

преди 4 години

Дали има идиоти които да мислят че това ще се случи

Коментирай

:)))))

преди 4 години

Нямаааа.....даже и тези който пускат"новината"не вярват.

Коментирай

Баба Генка

преди 4 години

Малии, тоз ми е тръпка, още като го видях в първиот филм, преди 30 години. Всичко давам да го видя, не мога нищо да му кажа, английски не знам, по мое време се учеше френски. Цецо, покани баба на годежо, ки ти сготва, ки ошетам къщата, нема да те излагам пред гостето. Знам и социалистически вицове, хумористична съм. Пък ако не, мога да ти кажа къде, какво да си сееш в градинката. Много съм полезна, айде, чакам покана.

Коментирай

....

преди 4 години

ami da... vaprosat e dali shte priemesh pokanata. Vsichki hollywoodski zvezdi si imat tarifa. Kato pochensh t JLo, Beyonce, Mariah Carey i t.n. Daje predi godini gi biah ulichili i Beyonce i Mariah, ce biaha piali na party-to na niakakv diktator. Hilary Swank sashto prisastvashe i tia si varna ili dari tarifaa si- ne moga da se setia, no tezi dvete alchni gadini- Mariah i Beyonce kazaha, che ne sa znaeli za kakvo stava duma i si zadarjaha po 1 milion.

Коментирай

Аз

преди 4 години

Джолито прилича вече на сушена скумрия!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.