Преди пластиките - Русата Златка копие на тризначките

https://hotarena.net/az-jenata/predi-plastikite-rusata-zlatka-kopie-na-triznachkite HotArena.net
Преди пластиките - Русата Златка копие на тризначките
Гримьорът Цецо Андреев е категоричен, че близката му приятелка Златка Райкова е едва ли не най-красивата жена в България, но всички помнят как изглеждаше блондинката преди да направи куп естетични подобрение по външния си вид. От пръв поглед личи, че Златка е пипала носа, устните и скулите си, косата си е удължавала и сгъстявала с екстеншъни, а бюста си е увеличила с няколко размера.

Прави впечатление, че преди корекциите любимата на Благо Джизъса изключително много е приличала на тризначките Вяра, Надежда и Любов от Благоевград, които се прочуха с участието си в третия сезон на „Биг Брадър\". Тогава простоватите девойки шашнаха всички с ниския си интелект и смешните си лафове, а желанието им да се отъркат в светския елит бе неистово.

Зрителите на риалити шоуто са категорични, че някога Златка е изглеждала така сякаш е четвъртата изгубена сестра на популярното трио. След естетичните подобрения външният й вид е значително по-приятен, но чертите на лицето й в комбинация с русите киручи все още напомнят тези на благоевградчанките, пише \"Уикенд\".

От излъчените кадри в „Биг Брадър: Мост Уонтед\" стана ясно, че въпреки сексапилните си форми, плеймейтката е много неуверена и е обсебила приятеля си Благой Георгиев. Тя бясно го ревнува от всичко, което мърда, и се е заела да го варди от прелъстителки, но според запознати едва ли ще го удържи дълго. Бившият футболист има три деца от две различни жени и куп случайни връзки зад гръба си, та надали точно Райкова ще успее да го превърне в примерен съпруг.

3 Коментара

хахахахахахахахаха

преди 5 години

Май вече се изчерпахте и не можете да измислите каква злобна статия да напишете против Златка и започвате да повтаряте. Елементарни сте, както и бедната болна женица поръчваща Ви статииките.

Коментирай

chetiriznachkite

преди 5 години

Vqra Nadejda Liubov i Zlatka

Коментирай

?

преди 5 години

А Златка да не би да не е елементарна?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.