Предозиране! Мариана Векилска бъхти на 3 места едновременно

27 Октомври 2022, 18:00


Тв водещата Мариана Векилска е започнала трета работа, за да бъде финансово стабилна. Журналистката, която от няколко години насам е самотно живееща, след като се разведе със съпруга си Симо, очевидно трудно посреща разходите си.

Освен че всеки делничен ден е на екран по БНТ с предаването си „България в 60 минути”, Мариана е йога инструктор и води класове няколко пъти седмично в студио, намиращо се в близост до сградата на националната телевизия.

От съвсем скоро пък Векилска е започнала и да води лекции по публична реч и поведение срещу хонорари. Те се провеждат в академията "Живей елегантно”, която е собственост на бившата първа дама Антонина Стоянова и естрадната легенда Богдана Карадочева. Мариана шумно рекламира семинарите си в социалните мрежи, където се опитва да набере повече участници, които да заплатят таксата от 150 лева. Точно толкова струва присъствието на 4-часовата лекция, по време на която журналистката учи присъстващите как да работят правилно с гласа си, как да привличат вниманието и да общуват умело с делови партньори. Разбира се, не цялата изкарана сума отивала в джоба на тв водещата. Печалбата тя деляла заедно със собственичките на академията.

Йога курсовете й обаче са далеч по-евтини. В студиото, в което водела сеансите, има и други инструктори. Мариана обаче преподава поне по 2 пъти седмично, а урокът при нея, преминаващ в рамките на 1 астрономически час, струва 15 лева на човек. Това дава възможност на журналистката да си докарва допълнителни доходи към заплатата си от телевизията, която е далеч по-скромна от парите, които тв звездата бе свикнала да взема дълги години в Би Ти Ви.

Откакто се разведе с мъжа си, журналистката живее в апартамента си в София заедно с техния общ син Момчил. Понякога при тях е и дъщеря й от първата и връзка с футболиста Георги Донков – Габриела, която обаче беше студентка в Нидерландия и в момента се е посветила на пътешествия по света. Мариана все още няма нов човек до себе си, макар няколко пъти да опита да счупи любовния карък, но все неуспешно. За разлика от доста свои колежки, които разчитат на богатите си половинки, за да издържат себе си и децата си, Векилска посрещала всички разходи сама и не се притеснявала, че работи на 3 места едновременно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени