Първо в HotArena! Преслава е бременна! (Вижте 8 снимки, които го доказват)

https://hotarena.net/laifstail/parvo-v-hotarena-preslava-e-bremenna HotArena.net
Първо в HotArena! Преслава е бременна! (Вижте 8 снимки, които го доказват)
Преслава чака първото си дете, а редица снимки свидетелстват за това факт, научи сензационно HotArena.


В последно време Преси е качила няколко килограма върху фигурата си, която доскоро приличаше на скелет. Сега тя е загладила косъм и е наляла бедра и дупе.


Това доведе до твърдението, че тя най-накрая е избягала от клопката на анорексията и е тръгнала по пътя на здравословното надебеляване, с което буквално да си спаси живота. Истината обаче е друга - Преслава наедрява, защото е бременна!


Това става ясно от снимки на нейни участия, от които издайнически личи издутото коремче на певицата, което досега винаги е било плоско. Съмняваме се толкова бързо тлъстинките да са й се лепнали. А и коремът й е приятно окръглен, което е издайник за растящо в него бебе.


Наскоро Преси проплака, че май ще си остане стара мома. Това нейно изказване е поредната заблуда на противника, зад която явно се крие сериозна връзка, която върви към естественото си продължение - създаване на наследник. Вероятно е бебето да е от Гъмов, но надали.


Най-сочната клюка в светските среди твърди, че Преслава има страстна връзка с пловдивски бизнесмен, който се свали като един от най-заможните в страната. Поне няма за какво да се притесняваме - детето ще бъде гледано като принц или принцеса. А и на Преси си й е време вече!

9 Коментара

Ани

преди 7 години

Бих повярвала, че на всички снимки е порядъчно почерпена ,но не и че е бременна :)

Коментирай

1

преди 7 години

На скоро писахте че е качила няколко килограма. Не ми се рови ама скоро беше. а сега бременна

Коментирай

Hhhh

преди 7 години

Хахах, нито е почерпена , нито бременна. Смешки.

Коментирай

:)

преди 7 години

Ето заради такива глупави драсканици и съчинения по картинка стандартът за красота и естетика граничи със структурата на скелет. Не може винаги снимките ти да минатват обработка, нито е възможно винаги коремът ти да е хлътнал. Това са нереалистични очаквяния за комплексирани хора.

Коментирай

Hotlaina

преди 7 години

Vzemete se grymnete veche Hotarena li ste , lainena li ste , aman ot typite vi jalki izmislici, negramotno napisani statii , lyji , poshlost i taka moga da prodylja do bezkrai. Vie ste maloumni mladi horica , koito iskat da si izkarvat parite na chujd gryb , kato si izmislqte lainarii. Pone se svyrzvaite s horata i podnasqite informaciq ot 1vo lice , ama sigurno veche vsichki sa nauchil i kolko vi e dolnoproben saita i ne iskat da razgovarqt s vas. Pylni smeshnici....

Коментирай

drenka

преди 7 години

ееее вече се уляхте..емилия бременна.., софи маринова бременна, вчера писахте че анелия е бременна ..сега забременихте и преслава......утре коя ще е бременна...- галена или десислава или пък цвети янева хотрена - лъжлива арена

Коментирай

Слави

преди 7 години

ТАЯ КОКОШКА НЯМА КОЙ ДА Я ЗАБРЕМЕНИ,КОЙ ЩЕ СИ ПРЕЖАЛИ Х.Я.ОСВЕН ДА ПЛАТИ НА ДОНОР...

Коментирай

Ха-ха

преди 7 години

За йо-йо ефект не сте ли чували?

Коментирай

оле оле оле

преди 7 години

То и перфектна фигура да имаш, като изпиеш две чаши вода пак ще се надуе толкова. Тия пък за какво се хващат, ебати неандерталците. Преслава, ако е бременна, то значи останалите певици (Андреа, Анелия и другите) трябва да са с тризнаци, Боже, какви малоумни статии, тия нещастници от Хотарена, да не са избирани с конкурс за най-малоумен, бе?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.