Преслава хвърли 8000 лева за рождения ден на дъщеря си

https://hotarena.net/az-jenata/preslava-hvarli-8000-leva-za-rojdeniia-den-na-dashteria-si HotArena.net
Преслава хвърли 8000 лева за рождения ден на дъщеря си
Преслава спретна приказно парти за 2-рия рожден ден на дъщеря си Паола, видя HotArena.

Хитовата певица и любимият й Павел се бяха постарали да зарадват рожденичката с цветна торта на три етажа, украсена с любимите й герои, много балони и музика. Преслава и дъщеря й Паола бяха облечени в рокли с еднакъв десен, за което се бяха погрижили от известен бранд.

Преслава сподели в социалната мрежа снимки и видео от партито, на което имаше много деца. Сред гостите на тържеството бяха сестрата на щастливата майка – народната певица Ивелина Колева, колежката им Джена, Софи Маринова, Констатин със семейството си и много други приятели. Според запознати, чалгаджийката е похарчила около 8000 лева за партито на щерка си, писа Уикенд.
 

5 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Имала ги, хвърлила ги, но след полирането на носа много и падна рейтинга.

Коментирай

абе,

преди 3 години

Вече писахте за това гОлемО ''събитие" което интересува само родата и.

Коментирай

......па

преди 3 години

Преса да хвърли и малко пари да оправят дългия и крив нос на осеменителя си.

Коментирай

Галена - official

преди 3 години

Ахахахахах. Родата на село. Единия е мангал дригия селянка ! Ха сега ...кой, кой е ?

Коментирай

Ivaila

преди 3 години

Еее, това е колкото и пари да имаш , стил и вкус на обличане не се купуват.Как може този маймун до нея да сложи обикновена тениска,приличаща на купена от някой пазар за рождения ден на детенцето си?! А тая Преса защо не му е казала аджеба да сложи една риза ?? Тя се натокала и облекла в рокля, а мъжлето й до нея с няква увехтяла тениска и дънки.. без коментар.Селянията не се заличав аникога явно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.