Преслава и Галена се хванаха за гушите за гримьорни! Всичко за новата война между певиците ТУК

https://hotarena.net/laifstail/preslava-i-galena-se-hvanaha-za-gushite-za-grimiorni-vsichko-za-novata-voina-mejdu-pevicite-tuk HotArena.net
Преслава и Галена се хванаха за гушите за гримьорни! Всичко за новата война между певиците ТУК
Безкрайна като Троянската война е враждата между Преслава и Галена. Новият епизод от напрежението между двете певици вече е налице, научи HotArena.

Изпълнителките са част от мегаконцерта на „Пайнер“, който ще се състои на 29 юли на стадион \"Спартак\" във Варна. Преслава и Галена започнали с капризите си да вдигат кръвното на организаторите. Двете настоявали да имат самостоятелни гримьорни, които да са максимално отдалечени една от друга, за да не се засичат. Освен това настоявали да не са заедно и на сцената.

Самото изграждане на гримьорни ще е сложно начинание на терена на спортното съоръжение. Чалгарките настоявали за условия, които да отговарят на звездния им статут, а другите певици нямали подобни изисквания.

Докато в миналото двете са делили една квартира и сметки, сега се карат за музикални награди и постоянно се сърдят, че са недооценени.
На сцената на стадион „Спартак“ ще пеят още Анелия, Галин, Деси Слава, Емануела, Теди Александрова и Фики. От последния летен тур през 2014-а Варна не е посрещала толкова много имена на една сцена, пише „България днес“

3 Коментара

Ахаа

преди 6 години

Галена и без това има нуждае от много грим (и фотошоп)... нормално е хаха

Коментирай

:)

преди 6 години

А Преса Белото има нужда от лечение в клиника за наркомани.

Коментирай

fe

преди 6 години

i dvete sa utaiki

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.