Преслава иска щерка й да се гордее

https://hotarena.net/az-jenata/preslava-iska-shterka-i-da-se-gordee HotArena.net
Преслава иска щерка й да се гордее

Най-важното за фолкзвездата Преслава е щерка й Паола да се гордее с нея.

 

Това признава певицата, която съвсем наскоро се завърна в челните позиции след едногодишна пауза.

 

Преслава твърди, че никога не се вманиачава в това да е първа и зад успеха й стоят само упорит труд и желание за качествена музика, пише „България Днес“.

4 Коментара

АзАз

преди 2 години

За да се гордее с нея, Преслава трябва да започне да прави точно обратното на това, което прави в момента. Няма как центърът на живота ти да е ношният клуб, грима и прическата, тялото ти, пластичните операции и марковите дрехи. Да си ограничи участията до 2 поредни на седмица, да спре да прави муцунки, да спре да се връзва на две опашлета, да почне да носи и не маркови дрехи, няма да й стане нищо и в останлото време да се отдаде на детето и най-вече на Павел, който, ако е обгрижван и щастлив, ще имат хармония в дома и само тогава Паола може да е истински щастлива и да се гордее, че майка й е създала хубаво семейство. Да са живи и здрави и щастливи :) Успех!

Коментирай

До АзАз.....

преди 2 години

Принципно сте права ама Паола, да е жива и здрава, очевидно ще бъде възпитавана от върли представители на ЧАЛГА културата! Битието определя съзнанието.....да вземем за пример гордите дъщери на други чалгопитеци като Емилия , Лиана , Глория . Всички тези дъщери, горди с майките си и най-вече със себе си и пластиките !!! “ Героите “на нашето време!

Коментирай

Dayana

преди 2 години

Милото цигане, надали ще е по-различна от днешната младеж- оперирана, с високо самочувствие без покритие и закърмена с чалгата на мама..

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

Точно...простаците на нашето време.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.