Преслава – ромка, цуцоманка или влахкиня?

30 Октомври 2022, 10:00


Темата за етноса на Преслава още не е отшумяла, след като бе повдигната покрай дуета й със Софи Маринова „Мангава тут”. Тъй като достигала забележителни височини в пеенето и в това не отстъпвала на приятелката си, на която е кумица, 38-годишната звезда от Добрич напоследък чете коментари на фенове в интернет, касаещи произхода й. Даже и колежката Бони се усъмнила и не повярвала, че не е от техните.

 

„Отдолу един пише: „Ама ти не знаеш ли? Тя е ромка, затова вади такъв глас”. Друг: „Не, не е ромка, тя е влахкиня”. Трети: „Не, вие  не я познавате, аз я знам, тя е цуцоман”, цитира Преслава коментари за себе си в предаването „Тази неделя”, в което гостува със Софи Маринова. След премиерата на дуета им „Мангава тут”, добричлийката получила обаждане от гримьора Бони, с когото неведнъж е работила. Той бил в компания, в която присъствала и колежката й Бони. „Кажи сега ти от нашите ли си?”, попитал я гримьорът. „Хора, питала съм майка си и баща си, българка съм, но няма лошо, аз много обичам тази музика”, отвърнала Преслава. В този момент чула Бонка да се провиква: „Грях й на душата!”. Преслава не се сърди. Даже изтъква, че се ласкае от подобни коментари. Софи пък я похвали още, че е „слухар” и още в началото на дружбата им й направило впечатление, че Преслава пеела добре не само цигански, а и на турски, сръбски, гръцки, като че говорела езиците.

Двете са приятелки от близо 15 години. Често се засичали по събития и участия, като с времето се сближили и започнали да се чуват и да излизат заедно. Имали са много комични моменти. Като например, когато се видели уж само за вечеря, заради което излезе по анцузи, но вечерта се проточила. Весели спомени имат и празненствата на Софи в родния й град Ентрополе. Преслава отишла с нея и си изкарала страхотно. Пели и танцували до зори. През пролетта на 2019 г. двете се сродиха. Преслава и любимият й Павел, с когото имат дъщеря Паола, кумуваха на сватбата на Софи Маринова с избраника й Гринго.

„Софи ми прилича на дете. Иска да вижда всичко с розови очила и така го вижда. Дори нещо лошо да й се случи, старае се да го погледне от хубавата страна. Даже не иска да го погледне, даже не иска да отвори очи, иска да си знае, че е хубаво и това е. Просто добра душа е”, казва Преслава за Софи. За приятелката си хитовата пайнерка изтъкна още, че „никога няма да я чуеш да обиди някого”. Дори в компания някой да каже не много добра дума за друг, тя веднага реагирала с: „Е, хайде де, той си ни е приятелче.” Винаги е добронамерена, подчерта Преслава. Софи пък описва дружката си като „голямо приятелче”, красива, талантлива, дисциплинирана, обича си работата, въобще стабилна жена.

Покрай нея, Софи започна и да ходи по почивки. Всъщност, досега двете са ходили до Малдивите. Тогава Софи май бе разделена с мъжа си Гринго и затова не се видя на снимките и клипчетата, които споделяха от екзотичната дестинация. Софи бе със сина си Лоренцо, който е от първия й брак, Преслава бе с мъжа си, а към компанията им се присъедини и колегата им Константин с жена си Надя, писа "Уикенд".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста на чалгата
преди месец
0
Не ни занимавайте с утайките на нацията.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Любопитен минувач
преди месец
0
Къде в България е това Ентрополе?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ай
преди месец
-2
Преслава е гладна циганка и мърша събира бакшиши като стотинкаджийка и клошарка! Ако ихвърлиш банкнота иит земята ги събира. За това не може да се мери с Галена и Емануела
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ай
преди месец
-2
Защо си ми откраднала името, тъпа злобо? И Преслава и Софи са супер.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени