Преслава сe облече в украинското знаме (СНИМКА)

https://hotarena.net/laifstail/preslava-se-obleche-v-ukrainskoto-zname HotArena.net
Преслава сe облече в украинското знаме (СНИМКА)

В цветове на украинското знаме се появи и грейна фолк певицата Преслава на свое участие в Столична дискотека, видя HotArena.

 

На пръв поглед роклята изглежда без цвят, но погледната от различни ъгли, силно свети в жълто и синьо.  Елегантният тоалет е обсипан с камъчета, които отразяват светлината и именно в тях се крие тайната на светлинната магия.

 

Преслава рядко си позволява да изказва публична позиция по обществени теми, като някои свои колежки, и затова няма да е изненада, ако индиректно намеква  подкрепата си за Украйна след нападението на Русия, писа „България Днес“.

 

 Досега певицата не е посочила на коя страна в конфликта е, така че със сигурност ще е интересно, ако се изкаже по темата.

8 Коментара

абе,

преди 2 години

Глупости на търкалета,а тази е проста и кичозна като всичко от чалгарския бранш.

Коментирай

Нони

преди 2 години

По-голяма глупост не бях чела скоро и може ли чак толкова да няма за какво да пишете ,че го изсмуквате от задника си??

Коментирай

тъпа карва

преди 2 години

НА ПРЕСЛАВА ТУМБА ЦИГАНИ И Е ОБКРЪЖЕНИЕТО. Даже Павел е циганин и детето и също. Черно и мусткато чавенце. Преслава роди от циганин и това не може да мине за тен от Дубай и Тайланд!!!!!

Коментирай

Ману

преди 2 години

Ееее, стига де. За детето е гадно недейте така

Коментирай

Veni

преди 2 години

Само "глас", другото е out of space

Коментирай

Ивана

преди 2 години

тъпа карва: може би наистина си тъпа кАрва, злобна дребна душицо. По малумен, прост и злобен коментар не съм чела никога. Преслава има прекрасно семейство, уникално красиво дете, прекрасна кариера, хората я обичат вече толкова години, че ти сигурно нямаш толкова навършени, щом се изказваш по този начин. Злобата ще ви довърши, да си знаете!

Коментирай

katerina

преди 2 години

presa li go pisa tova,che tova samo tja go misli

Коментирай

Преси

преди 2 години

като не сте в крак с модните тенденции по добре не говорете! смешник!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.