Преслава вее задни части за слава (Ето как набира фенове)

https://hotarena.net/az-jenata/preslava-vee-zadni-chasti-za-slava HotArena.net
Преслава вее задни части за слава (Ето как набира фенове)

Фолк певицата Преслава не се смущава да покаже дори задни части, ако това ще я направи по-популярна. Изпълнителката става все по-дръзка, с всеки изминал ден, видя HotArena.


Петя от Добрич е увеличила рязко броя на феновете с голотии и провокации. А в последната си фотосесия, дори показва задни части, пише „Всеки ден”.



Поведението на Преслава не е прецедент за фолк средите, но сред феновете поне доскоро минаваше за скромна и кротка. Откакто се събра обаче с Бирмата, певицата тотално му отпусна края.



Малко след началото на връзката си с ревнивеца, към когото още има чувства, Преслава излезе на участие с прекалено къса рокличка и щедро разкри подробности от анатомията си.


Заради провокациите на Преслава, в социалните мрежи вече открито й се подиграват. „Знаят ли ваш’те, че одиш без гаще?“, е един от най-смешните коментари под фотоса на Преси.

Други пък в прав текст я питаха, носи ли бельо.

5 Коментара

хаха

преди 8 години

Точно на Преслава пък не й е нужно да се разголва за рейтинг :D

Коментирай

sdrgylpè

преди 8 години

Оффффф, в този сайт изобщо журналисти ли пишат тези неща наречени "статии" и какви са тия празни междуредия, все едно сте копирали от тук и там и сте и сложили като сте се опитали да направите свързан текст хахахахахахахахахахаххаа. А и да Преслава ТОЧНО няма нужда да се разголва за лсава и ПР та всички знаят коя, пеят песните и , гледат клиповете и, това да не е някой друг:).

Коментирай

преди 8 години

Имаш спешна нужда от уроци по правопис, "драга"! Словоредът ти е кошмарно зле, да не говорим за правописните грешки хахахха Не се занимавай с журналистите, а погледни себе си, "оФцо" фъфффкаща!

Коментирай

ДОНЧО

преди 8 години

ТОВА ГРОЗИЛИЩЕ,КИЛИКАНЗЕР КРОКОДИЛ ПРЕСЛАВА,НА КАКВО ДА РАЗЧИТА-НА ГЛАС,НА ВИЗИЯ,НА ИНТЕЛЕКТ-ТАКА Е СВИКНАЛА ,С ВДИГНАТИ КРАЧУЛЯ,НИЩО,ЧЕ И КРАКАТА И СА СМЕШНИ И Е ЖАЛКА.

Коментирай

asparuh

преди 8 години

и къде са тия снимки ?? :D :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.