Преследвач дебне фолкпевицата Вая

10 Юли 2023, 10:00


Намерил е домашния й адрес, тя е ужасена

Неизвестен преследвач дебне вече половин година фолкпевицата Вая, пише България Днес. Знае за всяко нейно участие и постоянно изпраща бутилки с шампанско за стотици левове, огромни букети с цветя и тайни послания.

Една от последните песни на атрактивната брюнетка бе кръстена „Жоро“, тогава нейните почитатели решиха, че песента й е посветена на човека, от когото са загадъчните пратки.

Вая обаче няма никаква представа кой й изпраща всички тези скъпи подаръци и първоначално била поласкана от комплиментите, с които мъжът я засипвал, но нещата започнали да загрубяват, защото обожателят научил адреса й.

Освен на участия, тя всекидневно открива букети пред вратата на дома си. Тя е доста изплашена, защото някой я наблюдава и преследва.          
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гаст
преди 2 месеца
0
Предлагам да си затвори деколтето, така е много грозно и ще спре да я преследва, иначе такива не се отказват. За първи път чувам за тази жена с тази блуза тип костюм за пилона.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Casper
преди 2 месеца
0
Това ще е някой преследвач на караконджули ???? Дебне я в дървен прът, кръст и чесън ????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
амиии
преди 2 месеца
0
Абе,както и да изглежда,повярвай ми ,някой да те следи и дебне е ужасяващо. НЕ го пожелавам на никого.Надявам се скоро да се откаже да я тормози.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени