Приятелка на Тротинетката: Емили не е добре, не спира да плаче в ареста

18 Май 2023, 11:07


„Емили не е добре. Когато ни се обади, беше много разстроена, плачеше, искаше да си тръгва.” Това каза за „България Днес" най-близката приятелка на Тротинетката - 30-годишната софиянка Елизабет. Наскоро тя обяви, че с другия близък приятел на скандалното блонди - бившия културист и участ ник във „Фермата" Тихомир-Мелиса Рангелов, вече ще бъдат ангели хранители на Емили, ще изпълняват ролята на майка и баща за нея и ще я държат по-изкъсо отколкото преди.

 

„Оставили са Емили сама в килията. Другите хора, с които е била, са ги преместили в затвора“, казва новата майка на Емили, която продължава да търка наровете на Второ РПУ в Пловдив след кли- па с гaвpaта с 20-годишния младеж със специални образователни потребности Денислав Делчев.

 

 „Миналата седмица наблюдаващият прокурор уж не беше сигурен дали ще обжалва пускането й от ареста, но в края на последния работен ден реши да го направи. И затова Емили пак няма да излезе на свобода", разказа още годеницата на Тихомир-Мелиса.

 

Рангелов призна, че е в жестока депресия след случката в пловдивския мол, довела до задържането на Тротинетката, Петко Чеченеца и Тошо Куката.

 

„Възмутен съм най-вече от откровената подигравка с  Емили и с най-близките й хора. Каква е тази държава, която ни разиграва така? Обявяваш, че пускаш някого, а после го оставяш в ареста. Емили е съсипана. Ние също. Не мога да работя с предишното темпо", сподели за „България Днес" Рангелов. Той добави, че шансовете Тротинетката да излезе на свобода в петък са 50 на 50. „Делото за обжалването от прокурора ще се гледа вече в Окръжния съд на Пловдив от трима съдии", поясни кандидат „бащата" на Емили. Напук на излъганите надежди, че още в началото на миналата седмица ще отведат Тротинетката в новия й дом във Варна, където Тихомир и Елизабет се преселиха наскоро, двамата са подготвили празненство за посрещането й.

 

„Ще я посрещнем с балони и надписи по стените „Добре дошла". И ще отпразнуваме на патерица рождения ми ден само тримата", довери Тихомир-Мелиса. Той припомни, че паричната гаранция в размер на 1500 лева, поискана за освобождаването на „дъщеря" му, е внесена. С Елизабет направили и невъзможното, за да съберат тази сума, включително и чрез продажбата на чисто новия мотор, подарен на Тихомир за рождения му ден на 3 май.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 2 седмици
-3
ДАНО И ДА УМРЕ ТАМ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени