Пробив: Рут Колева подписа с музикалния гигант „Уорнър Мюзик“

30 Септември 2022, 15:16


Българската певица Рут Колева подписа с музикалния гигант „Уорнър Мюзик“. Новината съобщи самата тя в личния си профил във Фейсбук, докато е в Лондон. Пред „Телеграф“ изпълнителката каза, че най-важното е никога да не се отказваш от мечтите си.

„Ето и голямата новина - аз съм вече артист на Warner Music! Мислех поне 100 начина да го обявя в последния месец и половина, защото това е 1. Огромно признание, 2. Невероятна възможност, 3. Надежда да се отворят вратите и за други артисти от България, но думите някак не ми стигат да изкажа колко съм щастлива, благодарна и окуражена. Животът е забавно нещо, наистина. Никога не е твърде късно и понякога всичко е в твоите ръце и твоята вяра, че вървиш в правилната посока (макар масата да се опитва да те убеди в обратното). Аз пораснах, научих толкова много неща и продължавам напред (по овенски и като спортистите, защото баща ми така ме е научил)“, пише Рут Колева в социалните мрежи и допълва: „Хубаво е, красиво е, когато всичко това (усилия, идеи и труд) се забелязва. И, разбира се, огромен принос за този успех имат екипът на Орфей Мюзик, които са лицензиант на Warner за България и които работиха с мен и до мен в последните (почти 2) години с уважение, разбиране, подкрепа, страст и вкус към музиката. Да не пропусна и хората и екипите зад Salty, Wassup, Kiss my attitude, Moving on - този успех е и ваша заслуга.

The best is yet to come. Обич за вас и не се отказвайте от мечтите си“.

Огненото момиче Рут Колева ще се прибере в София в края на октомври. На 26 октомври тя ще подгрее публиката на концерта на мултиплатинената Мейси Грей в зала 1 на НДК. Изборът на Рут не е случаен – освен множеството награди и постижения, стилът и кадифеният й глас импонират по подходящ начин на Мейси. След натовареното лято, изпълнено със събития около издаването и представянето на последния й студиен албум The Reset, Мейси Грей и тур бендът й The California Jet Club ще си поемат глътка въздух. След това ги очакваме у нас, като част от европейската им обиколка през октомври. Освен музика от новия албум, съвместно с The California Jet Club ще чуем и някои от най-големите й хитове.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
П
преди 2 месеца
0
На личен чат го обърнахме тук-идеята ми беше,че Рут Колева е ПЕВИЦА,не Мис България,т.е външният вид тук не трябва да бъде толкова експониран-да,в шоубизнеса е,показва се пред хора и т.н,но не трябва ли да гледаме глас,талант,сценично поведение?Защо са тези коментари за външен вид,и повярвайте в Бг преобладават-все едно всички са длъжни да са класически красиви,на Запад на никой не му пука как изглеждаш!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До П
преди 2 месеца
0
Тъй като в статията не става дума за външен вид, предполагам коментара ви не е към статията, а е в отговор на моя коментар. Първо никога не може да се срагат категорични и камъни обобщения като: “ в България” , или “ в света” или “ всички хора” и т.н. Тъй като в България ( както сте се изказала вие) и в света, и навсякъде , има много различни хора, много различни мнения, много различни вкусове , възгледи, относно всичко и по всякакви теми. Така че не може за категоризирате какъв и вкуса и вижданията в България или как е където и да било. Да, може би за НЯКОИ хора и в България и в света , всяко нещо различно от огромни изкуствена мигли, огромни изкуствени усти, малки изрязани изпилени носове е грозно. Но и така да е , това важи за НЯКОИ хора. Не може да категоризирате като цяло в България. Аз съм Българка а съм в България и откривам красотата в най- различни външни разновидности , в най- различни носове, коси, устни, тела, височина и т.н. И в коментара си никъде не казах, че всичко различно..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
П
преди 2 месеца
0
В България всяко нетипично от кукленското лице-големи мигли,миниатюрен нос и напомпани устни се смята за грозно.Стига с тия тъпи стандарти,има толкова големи звезди които са си автентични и естествени!Не е грях да си с голям нос,по-страшно е да си с малък мозък
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хмм
преди 2 месеца
-3
Тази жена как се е наблъскала с филъри , ако я види някой, нкойто не я е виждал преди на стари снимки няма да повярва, че е тя. Беше бузеста дундава с една голяма глава , без никакви устни , ае направо да си го кажем грозна жена. Сега е по-добре . Това е от редките случаи, в които е имало полза и дори нужда от намеса. Сега прилича на нещо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени