Прокоба погуби жената на Кръстю Лафазанов

13 Октомври 2022, 17:10


Внезапно преди близо месец си е отишла съпругата на Кръстю Лафазанов. Черната вест актьорът е пазил в тайна от 24 септември до първата седмица на октомври, когато близките й публикуваха жалейка. Елена Начева е издъхнала само на 61 години след тежко боледуване, пише Ретро. Нейни приятели са в ступор от смъртта и споделят странни съвпадения около трагедията.

Родената в Бургас Елена всъщност е била съученичка на покойната поетеса Петя Дубарова. Двете са били близки приятелки от класната стая преди Дубарова да отнеме живота си, още ненавършила 18, по особено трагичен начин. 42 години след смъртта на талантливата бургазлийка причините за самоубийството все още на докрай изяснени.

Така внезапно си заминала и съпругата на Лафазанов и нейни съученици споделиха, че сякаш прокоба тегне над звездите от тяхното поколение.

Само преди две седмици Елена и Кръстю бяха гости в предаването На Кафе на Гала, където анонсираха свой общ комедиен спектакъл и говореха с любов един за друг, споделяйки колко е приятно да работиш рамо до рамо с човека, когото обичаш.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кря кря
преди месец
0
Нещастници, неграмотници недомаслени пак се гаврите с нечия болка и живот. Но какво пишете:"Преди около МЕСЕЦ е починала....." и три реда по-надолу - Преди две седмици Кръстьо и Елена бяха гости на Гала. Абе нещастницииии....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени